INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bolje kupiti sada po 3,50 nego u dokapitalizaciji po 10. A i tako strateški teško da bi do 10 kuna skupio neku ozbiljniju količinu. Ovo ispod 10 je namijenjeno nama sitnoj sirotinji pa tko koliko ugrabi. LP!

Sad je barem jasno da ingra NEpropada.

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Šteta da vijest nije došla ranije u toku jutra , jer je doslovno u 5 minuta prošlo 40 000 dionica.
a zasto ? ovako je zanimljivije
[/quote]
Nažalost, ja nikad nemam keša. Volim biti u dionicama, Parola: bolje manji gubitak nego propuštena prilika. S ono malo gotovine uspjela sam kupit 500tinjak komada- zadnja!

vid'la žaba...

Ohoho. Objavio se i raspored objava financijskih izvješća za 2017.g. Dirnulo me to.

Nakon što su svi građevinci odradili 100 % rasta u zadnjim mjesecima, činise se da je pravi trenutak da se to dogodini i sa INGRom….
PS Ako je Igoru na 3,5 kn bilo ok kupit toliku količinu, ozbiljno zna i računa na potencijal INGRE…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Logično je kupiš dionice – pa objaviš posao, a ne obrnuto zar ne? A količina nije simbolična kao onih 10k koje su onomad bile ispaljivanje zadnjeg pijetla iz grada pod opsadom – Ingri tada ne bi pomoglo ni da je kupio 10M komada. Sada je ipak drugačija situacija. I sad je bljunuo 10x više love samo tako – za ništa? Baš.

Kako god puno je više pozitivnih signala nego prije – od najavljene udruge pa sve do potencijalnih poslova kojih je sve više u okruženju , a nešto će zakačiti i Ingru taman svi u njoj bili gubavci 😉

Živi bili pa vidjeli.

Oho!
Malo sam zelen, no ovo mi je malo neobično velik iznos. Može komentar iskusnijih ulagača?

“…Igor Oppenheim … stekao ukupno 516.658 (slovima: petsto šesnaest tisuća šesto pedeset osam) redovnih dionica Izdavatelja … što predstavlja 3,81% … ukupnog temeljnog kapitala Izdavatelja …

Dionice su stečene po cijeni od 1.808.303,00 (slovima: jedan milijun osamsto osam tisuća
tristo tri) kune.”

Zna li netko koliko trenutno glasova ima buduca udruga? Ima li jos puno onih koji se iz nekoga razloga nisu upisali,a koji bi to bio ja ne znam. Treba malo “vatrice” potpaliti pa onda ovdje na forumu ne budete morali kukati kako Igor za trogodisnju placicu kupi ovoliki paket. Moglo bi mu se dogoditi da desetke godina za to radi!!!

Po zadatim nalozima izgleda da baš i nema puno naivaca koji će se zaletjeti u šoping temeljem jučerašnje vijesti?
Ulagači se očito drže one: oprez je majka mudrosti 😉

Ignore: KressoM, delux

Po zadatim nalozima izgleda da baš i nema puno naivaca koji će se zaletjeti u šoping temeljem jučerašnje vijesti?
Ulagači se očito drže one: oprez je majka mudrosti 😉
🙂 cash a,mozda signes kupit ispod 4 kn danas

ako je sve tako krasno, zašto je Valamar silno želio tih 1,8mil. nije da mu tereba za pripremu sezone

Lako za zamjenu dionica ali novi posao je tuuuu! To je ono najvaznije napokon

New Report

Close