INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… Po bidu se vidi da se čeka iskipavanje kooperanata ali nekako slabo da se iskipaju-biće da nema više onih kojima je hitno prodati sa gubitkom. Morati će se podići ponuda ili lupanje po asku. Vidjeti ćemo što će biti. No da su cijene za skupljanje to je sigurno. Na 100 i nešto kuna biti će sasvim svejedno da li vam je prosjek 15 ili 18 a i 20. Pozz INVESTITORIMA a i ostalima…naravno.

Koliko ti je ono prosjek. Manji od 4? Mislim meni je u redu da sebe zavaravas,ali brate nemoj mene. Ja sam se Andersenovih bajki u zivotu naslusao,a imam i jako dobro pamcenje.Nemoj vise o prosjecima ili mi reci kako ti racunas prosjek? Ja racunam prosjek tako da ulozenu lovu podjelim sa brojem dionica koje imam. Konkretno na ovoj dionici prosjek bi mi bio 0 mada se s nulom ne smije djeliti. Ulozio 0 kuna i imam nula dionica.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Scenarij na cca 3,20 pa nazad na cca 2,80 viđen već 7-8 puta.
i koliko puta si odigrao?
[/quote]nisam ni jednom. Sitno dokupljivao na cca 2,50-60. Vjerovatno ću još ako ide ispod 2,70.
[/quote ]steta..samo cini se da nece vise dat 2.5.
do kraj god 5kn,moze?

Previše ljudi čeka famoznih 2,75 … bojim se niš od toga …
Ali “never sej never”

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

… Po bidu se vidi da se čeka iskipavanje kooperanata ali nekako slabo da se iskipaju-biće da nema više onih kojima je hitno prodati sa gubitkom. Morati će se podići ponuda ili lupanje po asku. Vidjeti ćemo što će biti. No da su cijene za skupljanje to je sigurno. Na 100 i nešto kuna biti će sasvim svejedno da li vam je prosjek 15 ili 18 a i 20. Pozz INVESTITORIMA a i ostalima…naravno.

Koliko ti je ono prosjek. Manji od 4? Mislim meni je u redu da sebe zavaravas,ali brate nemoj mene. Ja sam se Andersenovih bajki u zivotu naslusao,a imam i jako dobro pamcenje.Nemoj vise o prosjecima ili mi reci kako ti racunas prosjek? Ja racunam prosjek tako da ulozenu lovu podjelim sa brojem dionica koje imam. Konkretno na ovoj dionici prosjek bi mi bio 0 mada se s nulom ne smije djeliti. Ulozio 0 kuna i imam nula dionica.
[/quote]Neko se laže na Ingri a neko na Diokiju i staklenicima koji su u autu, ali što to koga briga zar ne. Tvoj novac tvoji Dioki i ksst. Moj novac moja Ingra na 4 ili na 104. Pozz sa 2700mt.

neće uvijek biti ovako.

…]Neko se laže na Ingri a neko na Diokiju i staklenicima koji su u autu, ali što to koga briga zar ne. Tvoj novac tvoji Dioki i ksst. Moj novac moja Ingra na 4 ili na 104. Pozz sa 2700mt.

I DIOKi i KSST su zavrsili kako sam im govorija da ce zavrsit,a ni ovo nije daleko jer gradjevinac bez ijedne lopate se samo u nas moze nazivat gradjevinac. Ah da ovo nije klasicni gradjevinac. Ovi prodaju pamet(ne znam kome su je uspili prodat osim dionicarima koji jos uvijek vjeruju da su ovi pametni).

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

E, pa vidiš, kao što se ja ne zamaram što si spalio novce na Dioki i Ksst, tako se ni ti ne moraš zamarat mojim prosjekom na Ingri. Važi? Ili je opsjednutost jača? Pozz, odoh na stazu.

neće uvijek biti ovako.

pozitivno što nije bilo vračanja na 2.7-8….. negativno sto uprava išla na duži godišnji….

Uskoro kreće gradnja nove dnevne bolnice od 23.000 kvadrata vrijednosti 250 milijuna kuna

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Skoro sve raste ovdje slabo. Nezanimljivo, niš se ne događa. Bolje je kada ide promet pa gdje god.

Do godišnjice objave posljednjeg dobivenoj posla ostalo je svega 4 mjeseca, tako je bilo i godinu prije, jedan posao. Mene zanimaju privi koraci udruge koja je u osnivanju. Može li se utjecati na promijene u Društvu, smjena Uprave, i koliko bi to koštalo, jer su se stručnjaci sigurno dobro osigurali ugovorima. Najavljuju se brojni poslovi na kojima bi nekadašnja Ingra ozbiljno konkurirala, pitanje je kako sada stojimo?

nije sve tako crno

posao objavljen pred godinu dana vrjednosti 2mil. kn . od toga profita ostaje?taj preskoci,koda ga nije ni bilo.

Živo me zanima što će ta udruga postići po pitanju poslovanja, pa oppi je sjedio u ingri kad je ona bila 400kn, i ugovarao vrhunske poslove… misliš da je odjednom posto nesposoban… jednostavno ne ide, bliski istok, rat, isis. banke garancije,kriza, predstečaj… treba brdo toga da krene. al čovjek je u tom poslu godinama, ingri bi sad baš trebalo da joj u upravu dođe 5 politicki podobnih koji blage nemaju,to bi joj bio nož u leđa. jedino na što bi se trebalo utjecati je “rastrošnost” da su mogli malo stisnut remen mogli su a nisu. pozdrav.

A dobro, svi ste pesimistični. Ostajem onda da vidim spuštanje zastora, kada sam već cijelu predstavu pogledao..

nije sve tako crno

New Report

Close