Problem INGRE je što zbog prevelikog broja dionica i nevjerovatne forumske negativne kampanje ne može niti špekulativno porasti. Drugi rastu bez ikakvog razloga i po 100% dok se ovdje očekuju poslovi svjetskih okvira da bi se cijena pomakla bar malo. Nevjerovatna je mržnja nekih kolega s foruma koji svakodnevno pljuju i uvjeravavaju druge kako frima ne vrijedi ništa što na ni jednom drugom topicu nije viđeno. Ne znam da li su drugi stekli takav dojam???
kolega S400
u potpunosti se slažem s vama, odlično ste to napisali.. to je bio razlog moje sitne špekulativne kupnje tamo pred skupštinu, dok sam bio maskiran u balkanskog špijuna
problem ingre je što nije 3 godine objavila posao, ni blebetanje na forumu,ni veliki broj dionica nebi bio problem da se dobije taj jedan posao sv, okvira o kojem pričaš. a o kojem to konkretno poslu ti pišeš da se očekuje??
ipak, ne slažem se sa ne razlozima rasta.. tj. razlozima nerasta (ne ovog sa slike http://2.bp.blogspot.com/-35bF1hcE1gE/Ud2bfevRIDI/AAAAAAAADwE/OyiAIirx8nE/s200/Nerast.jpg) ljudi su škrti i ne žele preplatiti.. drugi su škrti i ne žele prodati jeftino.. škrtost je to, zato nam je tako
ja očekujem dovršenje bolnice u Alžiru. dana je časna pionirska da će to bit gotovo do Božića 2017.
ode to na 3,5 pa će biti samo 1000 komada, a ne skoro 2000 komada
takva je moja sudbina.. teška je to sudbina, ne bi to nikom poželio
Nevjerojatno kako ovdje komentari “ide to na 3,50” mogu potaknuti bid i navući naivne na dizanje ljestvice.
Činjenice su takve da zadad nema nikavih novosti, a ovo završavanje bolnice ne znam je li bi bilo pozitivno ili negativno, jer ako ništa novo ne ugovore, onda stvarno neće više imati što raditi, niti će imati prihoda.
Stvarno više ne znam kako nikako nema objave bilo kakvih novih poslova.
Transformatori, 4×350 MW, TE AL SHEMAL Termoelektrane IRAK u izgradnji
JZU Psihijatrijska bolnica Bardovci, Skopje Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
Brana TAGHARIST, isporuka, montaža i puštanje u probni rad hidromehaničke opreme Brane ALŽIR u izgradnji
Brana L’Ouldjet Mellegue, projektiranje, isporuka i montaža hidromehaničke opreme Brane ALŽIR u izgradnji
Brana Seklafa, projektiranje, isporuka, montaža i puštanje u rad hidromehaničke opreme Brane ALŽIR u izgradnji
Dakle, kad je ugovoren zadnji posao?
Evo sad ce s400 napisati da smo se okomili na ingru,al pozitiva je u pravu. pod hitno trebaju novi poslovi. ove poslove koje ste nabrojali osim vojne bolnice ingra je skoro sve u potpunosti realizirala, u posljednjem objavljivanju stoji
Transformatori, 4×350 MW, TE AL SHEMAL Termoelektrane IRAK u izgradnji, nisam našao podatak o izvršenosti posla
JZU Psihijatrijska bolnica Bardovci, Skopje Bolnice MAKEDONIJA 87% izvršeno
Brana TAGHARIST, isporuka, montaža i puštanje u probni rad hidromehaničke opreme Brane ALŽIR – izvršeno 100% poslova
Brana L'Ouldjet Mellegue, projektiranje, isporuka i montaža hidromehaničke opreme Brane ALŽIR 70% izvršeno
Brana Seklafa, projektiranje, isporuka, montaža i puštanje u rad hidromehaničke opreme Brane ALŽIR isporuka oprme krece u prvom kvartalu 2017,znaci posao ce biti brzo realiziran.
i bolnica je na 18.7% izvršeno.
http://www.mojedionice.com/dionica/INGR-R-A
malo bolje proučiti.