da bi tko spomenuo da je ingra čestitala novu godinu na twitteru.
Zajedno u novu do 3,50
http://www.index.hr/vijesti/clanak/standard–poors-poboljsao-izglede-rejtinga-zagrebackog-holdinga/940912.aspx
Za “foteljaše” su ovdje plaće osigurane i u nadolazećim godinama. Sve do mirovine 2036.
kad nisu godinama u stanju dobiti neki veći posao i o tome staviti obavijest, onda preostaje jedino postati ovakve “vijesti”
Sretna Nova 2017. svim ingrašima.. želim nam novih poslova, a cijena onda može samo u jednom smjeru..
Hm, malo cackam po prospektu obveznica Lanista. Evo malo o potrazivanjima za arenu i njihovom prikazivanju u FI:
Fer vrijednost je utvrđena na temelju očekivanog novčanog toka ugovora diskontiranog po stopi od 8%. Diskontna stopa utvrđena je na temelju kreditnog rizika dugoročnog duga društva Zagrebački holding d.o.o. na kraju 2008. godine, uzimajući u obzir odredbe Ugovora o zakupu.
Manji iznos odabrane originalne efektivne kamatne stope rezultiralo bi većoj vrijednosti potraživanja i većem iznosu ukupnog kapitala Grupe u Izvještaju o financijskom položaju na dan 31. prosinca 2015. godine. Vrijedi i obrnuto, veći iznos odabrane originale efektivne kamatne stope rezultiralo bi manjoj vrijednosti potraživanja i manjem iznosu ukupnog kapitala Grupe u Izvještaju o financijskom položaju na dan 31. prosinca 2015. godine.
E sad, s obzirom da kreditni rejting Zagrebackog holdinga u zadnje vrijeme raste, znaci li to da su iz Uprave duzni napraviti korekciju potrazivanja u FI i samim time povecati iznos pod stavkom “dugorocne obaveze”?
Molim one koji se razumiju u bilancu da daju odgovor. Hvala!
Članak tvrdi da je najveći prosjek plaća isplaćen u Ingri čak daleko više nego što ih imaju u Adrisu. I zašto bi sada oni nešto ovdje mjenjali ili radili kad i ovako žive kao "bubreg u loju".
"Najveće plaće isplaćuju se, prema godišnjim financijskim izvještajima, u Ingri – mjesečni je prosjek 53.684 kune neto, čak 12,5 tisuća više od lanjskog rekordera Adris grupe."[/b]
http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/vodece-tvrtke-dijele-otkaze-i-manje-place/
ne znam koje su oni izvještaje gledali ali prema onima sa ZSE je to bliže 5 368,4 kune netto
ako crobex danas ostane iznad 2025 racunam da ce kompletna burza pozitivno reagirat, pa se nadam i ingra…
čuj ne mogu ti to objasnit, nos me zasvrbio kad sam jutros čitao ingru. a kad me nos zasvrbi,to je meni više neg bilo kakva TA. 🙂 rijetko me prevari
veliko je pitanje može li ingra bolje, vječno pitanje moglo bi se reći.. ali gore zasad izgleda ne može :-)… nešto se sramežljivo kupi ask, ali bid je vrlo suzdržan..
ako ode na 2, ako ne i 2,5 i ja ču uzeti koji komad.. naime i mene svrbi nos nakon što sam čitao ove dezinformacije ovdje na temi.. spremio sam u tu svrhu 3000 kuna božićnice i još 500 kuna što sam dobio od bake za božić to je dakle skoro 2000 komada. a za uskrs još tolko.. da ne spominjem sljedeći božić i onaj iza njega.. za 10 godina me možete očekivati u NO.. da napokon dođu lijepi i mladi ljudi u NO, ako već ne perspektivni