INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma najveći su problem rezultati poslovanja, ako bude dobrih rezultata rast će i cijena…ako ne bit ćemo tu

Od udruge jos nista, ja sam se javio, ali naravno nisu se udostojili ni odgovoriti.

Isto me zanima kako stojimo.

Pozdrav!

ako ste dali glasove za skupstinu,,to je to..sto ocekujete drugo?
[/quote]

Ocekujem: “Hvala na kontaku, javimo se uskoro.”

Javili su se kasnije.

Pozdrav

Svako dobro i poslovni uspjeh u 2017.god.

Biti će dobro…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Gledam malo grafikon kretanja cijene dionice Ingre na stranicama ZSE-a. I što se da zaključiti? Zadnji puta prije ravno 4 godine odnosno na dan 17.02.2012 godine prosječna trgovana cijena je bila kao i danas, 3 kune. Dakle pune 4 godine cijena dionice se “paca” na istoj razini. Još je to i dobro u usporedbi sa nekim drugim tvrtkama. Koliko će to još trajati godina_

Gledam malo grafikon kretanja cijene dionice Ingre na stranicama ZSE-a. I što se da zaključiti? Zadnji puta prije ravno 4 godine odnosno na dan 17.02.2012 godine prosječna trgovana cijena je bila kao i danas, 3 kune. Dakle pune 4 godine cijena dionice se "paca" na istoj razini. Još je to i dobro u usporedbi sa nekim drugim tvrtkama. Koliko će to još trajati godina_

dionica nije atraktivna jer nema poslova…… cijena nije rasla jer se nekoliko fondova istreslo uz velike gubitke….

Što je ovo? Bid nestao, šupalj do 2,50???

Gledam malo grafikon kretanja cijene dionice Ingre na stranicama ZSE-a. I što se da zaključiti? Zadnji puta prije ravno 4 godine odnosno na dan 17.02.2012 godine prosječna trgovana cijena je bila kao i danas, 3 kune. Dakle pune 4 godine cijena dionice se "paca" na istoj razini. Još je to i dobro u usporedbi sa nekim drugim tvrtkama. Koliko će to još trajati godina_
cekamo da prodas ,,ako vec nisi .

Ajmo na 2.50, još bi malo kupovao. Pišem ovo samo da tema ne ode na drugu stranicu..

nije sve tako crno

@apolon1212
pa tko će još kupovati dionice firme gdje je PNO beskućnik, a Uprava se časti s 50 000 mjesečno/glavi

@apolon1212

pa tko će još kupovati dionice firme gdje je PNO beskućnik, a Uprava se časti s 50 000 mjesečno/glavi

Kupuju antife, izgleda da imaju ustaških kuna u izobilju.

otrcao je netko jutros u inu.i prosuo ovdje vratit ce se ovdje kad tamo kapitulira @ 🙂 ali skuplje 🙂

Da se vrati za 4 godine nista propustio nije.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close