INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Špekulante se izbacuje drugačije. Napraviti im paniku rušenjem cijene i da vidiš kako prodaju. Pogotovo kad je šupalj bid Izlaziti će i sa minusom. Poslije toga krenuti sa akcijom po asku 1000 kom. Dok ne stigne potvrda o registraciji društva moglo bi se nešto i pripremiti.

pa jučer su se svi nalozi povukli a ne da su se pojačali koliko sam ja primjetio

dan je pametniji od noći!

Špekulante se izbacuje drugačije. Napraviti im paniku rušenjem cijene i da vidiš kako prodaju. Pogotovo kad je šupalj bid Izlaziti će i sa minusom. Poslije toga krenuti sa akcijom po asku 1000 kom. Dok ne stigne potvrda o registraciji društva moglo bi se nešto i pripremiti.

Vi stvarno želite izbaciti špekulante sa dionice koja kotira na burzi? Pa tko održava cijenu dionica na burzi nego špekulanti. Probajte razmislit kakva bi bila burza, i cijene dionica na njoj da nema špekulanata.

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/458562/dalmaciju-ocekuje-najveci-investiciji-bum-u-posljednjih-20-godina-ulaze-se-gotovo-tri-milijarde-kuna-u-20-novih-hotela

Upravo, jeli barem konkuriramo? Od iduce godine pa na dalje, HR turizam ocito gura gradjevinu ponovno prema gore…

Meni nije jasna država koja se prema burzi odnosi kao prema nužnom zlu. Kao da ne shvaćaju da je jedini način da pokrpaju financije da dignu burzu i onda preko nje firme prikupe kapital i država proda bar dijelove unovčive imovine. Kad bi dali neformalni naputak mirovincima da ne trpaju 75% u državne obveznice nego možda 60%, a s ostalim poguraju Crobi na 2500, onda bi i stranci vidjeli pomake i došli. Ovako je iscrpljivanje supstance na ovim razinama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Od udruge jos nista, ja sam se javio, ali naravno nisu se udostojili ni odgovoriti.

Isto me zanima kako stojimo.

Pozdrav!

ako ste dali glasove za skupstinu,,to je to..sto ocekujete drugo?

Kad se udruga i formalno osnuje dobit ćemo upute što dalje raditi.

iz udruge javili da nisu još svi papiri gotovi vezani za udrugu pa da ne mogu izlaziti u javnost…

Tako je.

Članak tvrdi da je najveći prosjek plaća isplaćen u Ingri čak daleko više nego što ih imaju u Adrisu. I zašto bi sada oni nešto ovdje mjenjali ili radili kad i ovako žive kao “bubreg u loju”.
“Najveće plaće isplaćuju se, prema godišnjim financijskim izvještajima, u Ingri – mjesečni je prosjek 53.684 kune neto, čak 12,5 tisuća više od lanjskog rekordera Adris grupe.”
http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/vodece-tvrtke-dijele-otkaze-i-manje-place/

misliš znanje u gradnji brana ili dugogodišnjeg dobro plačenog nerada?
“Jedva čekam da se ta zadruga osnuje pa da cijena dođe na realne vrijednosti na ako 20kn.”
ČLANOVI UDRUGE kupili dionicu. izgubili na njoj velike novce i time postali njezin rob. i pišu po forumu jedno te isto 10 godina. u međuvremenu su dokupili veliku količinu jer je cijena dionice pala 99posto a oni postali top 100 dioničari silom prilika i ponosni na svoju količinu misle da mogu igoru.O. reći što mu je činiti. Pojedinci kod svakog trzaja cijene pišu “JA DOKUPIO” pa valjda bi imali već milion dionica.
I tako dani prolaze( e da su barem dani, ovdje se može već brojati u godinama”)a nervoza sve veća i veća jer se tržište krenulo buditi a Ingra spava. A pišem ovo jer me samo jedno zanima , ako mi itko iskreno može odgovriti, kad se ingra probudi koja vam je cijena na kojoj ste odlučili prodati ?

Malo po malo se slaže.
I to je u redu.

New Report

Close