dajmo se dogovoriti ja cu svoje napraviti ali skupa ne pojedinačno jer tad nema utjjecaja na cijenu, no to i sam znas
Kad zaredaju dobri rezultati i cijena će to popratiti…do tada nema pomoći uvijek će se naći netko tko će dati uz diskont…I da dignete cijenu do 4-5 kn…taman da se netko iskrca uz dobru zaradu…
ja sam za… ako treba, ja cu krenuti prvi, a vi nastavite negdje do 6 kuna, pa da i ja platim taj porez
Nije problem kupiti još 1000 ili 2000 nego je problem što bi mnogi na rast od 15-ak % prodali i vratili na 3.20. Idemo mi svi skupa staviti po 1000-2000 na 3.00 pa nek se istresa tko želi. A kada dođe vijest (a doći će) onda neka kupuju skuplje, puno skuplje..
ja ću danas staviti nalog, ali mislim da neće proći to, uvijek kad bi se dizalo na veće razine pad bi bio manji od razine od koje se krenulo, a to je puno bolje nego sadašnje stanje, kontrola kretanja cijene i ništa više a to odgovara samo direktorima koji redovito primaju izdašne plaće i tako može u nedogled.
Zašto nebi stavili svi po 10000 na 3 kune kupnju, pa tako nakupili količinu ravnu onoj bivšoj Valmarovoj na 3,50?
Kad ugledam prvih 20000 na 3 kune, ja se pridružujem, vrijeme je za pokret.
potvrda oporavka građevine
držim građevinski sektor kao najveći potencijal rasta u 2017.
opširnije na temi građevinski sektor.
najviše sam u thnk ali želim diver.rizik barem u nekom djelu.
pratim i ovo,nisam još ušao.
po meni najvažnije je dali će udruga malih dioničara preći 25%.
u tom slučaju možete očekivati nove ulagače,dizanje cijene …
ako se zna,smije znati na koliko je sada?može i na privat.
svako dobro za blagdane,čujemo se u 2017
Od udruge jos nista, ja sam se javio, ali naravno nisu se udostojili ni odgovoriti.
Isto me zanima kako stojimo.
Pozdrav!