Opet ispod 3!!! E sad već ozbiljno razmišljam o rasprodaji, barem onog dijela kupljenog oko 2kn. Ovo čekanje više nema smisla. Probati ću negdje drugdje ući dugoročno. Turisti imaju potencijal? Ahhh, tko je više pametan na ovoj ZSE???
Eto, ako i zadnji optimist postane pesimist možda je stvarno vrijeme za kupnju iste. Sretno!!!
Opet ispod 3!!! E sad već ozbiljno razmišljam o rasprodaji, barem onog dijela kupljenog oko 2kn. Ovo čekanje više nema smisla. Probati ću negdje drugdje ući dugoročno. Turisti imaju potencijal? Ahhh, tko je više pametan na ovoj ZSE???
Eto, ako i zadnji optimist postane pesimist možda je stvarno vrijeme za kupnju iste. Sretno!!!
[/quote] Nisam postao pesimist, neću prodati sve, ali već predugo se kiselo na 2,5-3,2 a ja nisam burekdžija da skupljam bureke na tim sitnim pomacima. Možda bi negdje drugdje dio investicije bio unosniji? No sve je to li la, kao i tu. Bum videl kako će se kretati u idućim danima.
netreba se biti burek ako imate novaca kupite velike količine po 2,5 i prodate te iste velike količine po 3,2, i imate ne za burek nego kupite stančić za sebe, obitelj ili najbolje ljubavnicu…hehehe, bez ljutnje
Na lokaciji otok Sv. Katarina i Monumenti predviđene su dvije luke nautičkog turizma ukupnih kapaciteta 600 vezova u moru i suha marina kapaciteta 1 000 vezova sa pripadajućim sadržajima, hotel sa 4-5* kapaciteta 200 kreveta, kompleks mješovite namjene javnih sadržaja sa gastronomskim centrom.Lokalitet Muzil, kao izuzetno vrijedan prostorni resurs, planiran je kao prostor otvoren za sve građane. Prostor će, na održiv način, objedinjavati javne sadržaje, ekološke parkove, umjetnost, sport, rekreaciju, golf, turizam i ugostiteljstvo.
http://www.brijunirivijera.hr/dokumenti/Pozvani_ponudaci_u_2_krug_natjecajnog_postupka.pdf [brijunirivijera.hr]
Malo sam proučio firme koje se nalaze na popisu prednatječaja Rivijerebrijuni…
Dosta obečavajuće za Ingru…palčevi gore
Malo sam proučio firme koje se nalaze na popisu prednatječaja Rivijerebrijuni…
Dosta obečavajuće za Ingru…palčevi gore
http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/drzava-prodaje-brijuni-rivijeru-i-zracnu-luku-pula-524679
kad bi se udruga organizirala dobro i 100 malih dioničara kupi po samo 1 000 dionica bez kalkulacije, izbacili bi ove špekuplante lipaše za 5 dana a dionucu pogurali na 4-5 kn…
kad bi se udruga organizirala dobro i 100 malih dioničara kupi po samo 1 000 dionica bez kalkulacije, izbacili bi ove špekuplante lipaše za 5 dana a dionucu pogurali na 4-5 kn…
Ja sam “ZA”
i ja obećavam kupnju 5000 preko 3,20kn
Zasto cekati? Sad je dosta ispod 3,20