INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pozitiva
obzirom na vrlo loše rezultate poslovanja i prošle PSN, Ingra bi realno trebala biti na 2,5 kn, a IGH na 70 kn – moje mišljenje

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Tko želi prodati ima preko 30.000 komada iznad 3kn (samo vidljivih), pa može slobodno.

https://fenix-magazin.de/za-50-godisnjicu-djelovanja-udruzenje-ingra-det-u-njemackoj-ostvarilo-prihod-od-preko-60-milijuna-eura/

koliko pamtim, ingra d.d. više nema ništa sa ingra det!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Zato je ime konjokrad jer krade konje.

haha

http://www.ingra.hr/index.php?page=group&id=8

Gospodarsko interesno udruženje INGRA-DET

Sjedište u Republici Hrvatskoj:
GIU INGRA-DET, Alexandera Von Humboldta 4b, 10000 Zagreb
tel +385 (01) 6115355, fax (01) 6150383
Kontakt: g. Zoran Andročec, direktor
zoran.androcec@ingra-services.eu

Predstavništvo INGRA-e u Njemačkoj:
INGRA, Steinstrasse 28, 40210 Düsseldorf
tel +49 (0211) 136980, fax +49 211 1369831

INGRA djeluje u Saveznoj Republici Njemačkoj kroz Predstavništvo u Düsseldorfu. INGRA je svoje aktivnosti u Saveznoj Republici Njemačkoj započela još 1967. Gospodarsko interesno udruženje trenutno povezuje 30-tak hrvatskih i 2 bosanske tvrtke. Također. INGRA Düsseldorf nudi i usluge za poduzeća koja rade s izaslanim radnicima (organizacijski, financijsko-komercijalni, upravno-pravni servis) za više poduzeća.

Tko želi prodati ima preko 30.000 komada iznad 3kn (samo vidljivih), pa može slobodno.
nemaju sto prodati.. burekdzije su vani

Stranica 47 iz prospekta obveznica za Laniste:
Njemačka
Na tržištu Njemačke Solidarni jamac prisutan je već dugi niz godina i zastupa niz hrvatskih
tvrtki koje posluju na tom tržištu. Prihod ostvaren u 2014. godini na tržištu Njemačke iznosio
je 6,8 milijuna kuna, a u 2015. godini iznosio je 7,7 milijuna kuna.

Znaci, tocno se zna koliki je Ingrin udio u Ingra-DETu.
Druga je stvar sto to jasno ne prikazuju u FI i sto se ovako putem obaveznih prospekata moze saznati stvarni podatak. Zalosan odnos i netransparentnost prema dionicarima.

Zeznuta ova Ingra.
Neće pa neće.

“Nadzorni odbor je naložio Upravi da do kraja godine smanji ili svede gubitak (2,2 mil. kn) na pozitivnu nulu.”

Krešimir Trtanj,predstavnik radnika u NO-u luke.
N.List 8.11.16.

Kako se to radi na drugim dionicama…zanimljivo za komparaciju.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatski-infrastrukturni-projekt-stoljeca-stigle-ponude-za-peljeski-most-otkrivamo-koliko-se-tvrtki-natjece-za-posao-od-176-milijardi/5361415/

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

I koliko tvrtki se natječe?Ima li koja domaća tvrtka?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@pozitiva
Sta ima veze. Sutra Ingra samo radi ovog clanka raste 15% jer oni nista ne grade oni prodaju znanje i rjesenja kako su mi starije kolege objasnile.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close