INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mnogi su očekivali d će Valmar prodavati jeftinije ali izgleda da od toga neće biti ništa, nama jeftinije.

Pa ko i u svakoj dionici da ugovore šta više poslova, pozitivnim izvješčima itd.

ipak je danas dobitnica dana, ………za sada, valjda im treba, možda će sutra osvanuti kakav članak na nekom portalu

Zašto je bitan sutra članak na portalu?
Bitno je da se sredi poslovanje, da je poduzeće transparentno, a onda napisati članak i to objektivan…

Evo, zasto sad ovih 10k na 3,14?

Iznos je 31.400 kn pa i nije nešto ogromno.

Zašto je bitan sutra članak na portalu?
Bitno je da se sredi poslovanje, da je poduzeće transparentno, a onda napisati članak i to objektivan…

nije bitan, ali nekima zna biti koristan, zamislite samo da Ingra dobije kakav posao gdje će ovo odletjeti, a ja bez dionica

Uopće ne razumijem vaš post.

Malo ćemo ga izanalizirati.

Kažete: nije bitan, ali nekima zna biti koristan

– to nije objektivno pisanje već svjesno manipuliranje čitateljima

Kažete: zamislite samo da Ingra dobije kakav posao gdje će ovo odletjeti, a ja bez dionica

– zamišljanje = očekivanje = razočarenje, tada je možda i bolje da ste bez dionica jer bolje biti bez dionica nego razočaran

Uopće ne razumijem vaš post.

Malo ćemo ga izanalizirati.

Kažete: nije bitan, ali nekima zna biti koristan

– to nije objektivno pisanje već svjesno manipuliranje čitateljima

Kažete: zamislite samo da Ingra dobije kakav posao gdje će ovo odletjeti, a ja bez dionica

– zamišljanje = očekivanje = razočarenje, tada je možda i bolje da ste bez dionica jer bolje biti bez dionica nego razočaran

možda niste pratili, ako maknu PU i PNO, možda se nešto promijeni, pa bih razmislio o ulasku,
nije bitan, ali zan biti koristan- odnosi se na članke, koji omoguće nekima da se iskrcaju na višoj cijeni i onda je opet poguraju nazad, nije Ingra jedina na ZSE kod koje se primjenjuje taj model,
a novi posao? mogu samo zamisliti kako bi to djelovalo na cijenu dionice, kada i bez bitnog razloga potegne 10-15% gore,
što se tiče razočaranja, kod mene nema mjesta za takve stvari, nitko me ne tjera da nešto kupim ili imam, pa bar je Ingru lako kupiti i imati, mene više razočara kada, recimo JNAF završi u modalitetu dražbe, to je ipak ZSE, treba imati 200-300 tis. kn za 50-60 kom, a za Ingru se uvijek nađe, ne odete na kavu s ekipom i evo 100 kom

koja rasprava. ja sam kupio 20000kom, zašto se ne maknu svi s prodaje, pa da budem prvi na prodaji na 7kuna,i da se toga rješim, zašto!!!!!!!!!!!???? šta si umišlja ovaj 10k, tko je on, sad cu pisat u hanfu,da mu maknu nalog, pa gdje to ima.

Ovo raste zbog cega ili koga??

Danas je vidljivo na stanju skdd da ipak Valamar svoje dionice nije prodavao u petak iako je bio povećan promet. Dakle bilo kakav veći posao diže ovu dionicu iznad 3,50 bez problema u hipu, a vjerovatno i bez nekog osobitog razloga. S obzirom da je taj veliki nalog na prodaji i psihološki utjecao na slabiju kupnju jer se mislilo da se stigne kupiti i ispod te cijene.

New Report

Close