Svaka cast. Citam postove i ako je tako kao sto pisete, mislim da trenutno ne moze bolje. Ono sto bih jos jednom htio naglasiti je da oni koji su tvrtku doveli u predstecajnu nagodbu ne bi trebali tu istu voditi i dalje.
a koga predlažete umjesto njih?
Svaka cast. Citam postove i ako je tako kao sto pisete, mislim da trenutno ne moze bolje. Ono sto bih jos jednom htio naglasiti je da oni koji su tvrtku doveli u predstecajnu nagodbu ne bi trebali tu istu voditi i dalje.
Apsolutno podržavam.Mali se trebaju organizirati preko udruge i početi inicirati promjene. Za upravu raspisati natječaj i zaposliti najbolje. Obzirom koliko nas sada kosta ista neće nedostajati kandidata. Posla će uvijek biti za one koji dobro i pošteno rade svoj posao. Napraviti od Ingre opet veliku firmu!
Hoće li ova događanja potaknuti predsjednika uprave na kupnju dionica. On bi trebao učvrstiti svoju poziciju s minimalno 10% vlasništva. Neka i on pokaže da mu je stalo do ove tvrtke i ove dionice. Ne vjerujem da je novac problem, prodavalo se na vrhu.
Velika je sramota što na skupštinu nisu došli gospon Mesić i Štern, očito da se nalaze u nadzornom samo po nekim prijašnjim zaslugama…. na štetu malih dioničara….
ako jednom godišnje ne mogu izdvojiti 2h za 72 000 kn godišnje…. stvarno sramota
Mislim da bi ih mali dioničari trebali poslati u prošlost….
Taj na 3,50 će se maknuti sa prodaje najvjerovatnije.
kada bih procijenio da je firma s dobrom perspektivom, ne bih je tako silovito gurao gore, nego bi gledao da što više sakupim na nižoj cijeni u što dužem periodu, ovdje je na djelu čisto napucavanje, radi izlaska
Ako uprava kupuje kako je netko spomenuo, onda je ask prenisko te ujedno sami ruse kako bi jeftinije kupili. Zacvrcalo pod tabanima! Ha,ha