INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad oduzmemo valamarove dionice na asku je u ponudi samo 120 ak tisućica.

neće uvijek biti ovako.

Kad oduzmemo valamarove dionice na asku je u ponudi samo 120 ak tisućica.

I savkom prodajom, deset , dvadeset ,il 30 tisuća komada , slažu se nove. ti kao da si s kruške pao.

preko 4 valamar naloga su spalili 2.5-4kn nasih penzija ,neznam ulaznu razinu.al preko 90% spaljeno, i nema ih , negdje .na tk.( mozda visoko) na P.:-)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Na 3,3 je 600k dionica ako sam dobro vidio. Nalog bi mogao nestati za par sati ako krene radna akcija. Kad se male ruke slože, sve se može. Jedva čekam…

Nitko ne očekuje povlaštene informacije, očekujemo da se informmacije pravovremeno objavljuju ( a ne kao u zadnjem slučaju kad su bili opomenuti ) da ne spominjem izvješća koja su kasnila, a stranica žali bože…

Koja bi to bila povlastena informacija na Ingri?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ne bih volio navlačiti, ali INGRA ima otvoren put prema 4,00 kn…

Ne bih volio navlačiti, ali INGRA ima otvoren put prema 4,00 kn…

ima otovren put , do kojeg treba protrgovati barem još milion do dva miliona dionica.

Lijepo čišćenje.. sretno svima nama koji smo unutra.. Vjerujem da je ovdje najgore prošlo..

nije sve tako crno

Neko će reći vidi Ingra raste. Ma ne raste još. Kad je ĐĐ nudio 6kn stanje firme je bilo duplo gore. Zašto je od tada srozana na 2kn? Hmmm, neko zna, neko zna. Ingra će rasti tek posle 6kn.

neće uvijek biti ovako.

Ehh da nisam poslušao one koji se” razumiju” sad bi imao 20 000 dionica više a prosuo sam ih po 2,50. Hvala, ko mi je kriv. SAM.

Nije valjda da će doći do blokade!!
Lijepo bi je bilo vidjeti pozitivna nije bila odavna!!

ehhh kud sad blokada

New Report

Close