INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo g. Kos. Vjerujem da ćete imati poštenja a i snage u borbi za bolje informiranje nas dioničara. Vi razumijete što nam treba i to nam dajte, naravno što se smije i može. Za početak obavijesti iz Ingre na njenim stranicama bi mogla biti češća i opširnija, kao npr izvješće o ovom sastanku danas a i o mnogim pitanjima koja nas interesiraju.

neće uvijek biti ovako.

Svi koji su dali kol.Kosu svoj potpis mislim da nisu pogrijesili. Ja mu cestitam sto je uz pomoc nas usao u NO. Zna on kako je nama malim dionicarima i mislim da se nece samo tako dati… Ujedno svima uskogrudnima koji su drukali da samo iz jednog razloga a znamo kojeg ovo radi porucujem, ne treba stati ukljucimo se, osnujmo udrugu to bi bio jos jedan veliki plus za sve nas.

A tko je tu na forumu g.Kos?

A tko je tu na forumu g.Kos?

i mene interesira … ne poznajem dotičnog i ne znam koje su mu namjere ali dajmo mu koji mjesec da vidimo u kom grmu leži zec

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Gospodun Kos je ušao u nadzorni, zar Vi mislite da će dijeliti informacije sa nama preko foruma.
Zakonski to ne smije osum ako ne želi imati problema sa Zakonom.
Jučer mu je Igor lijepo rekao a neka kaže nešto po tim pitanju .
Imam osjećaj da će uskoro bitu puno razočaranih.
Pozdrav

Ja pak imam osjećaj da će poslovanje i istovrmeno interesi nas malih dioničara krenuti nabolje.

Nitko ne očekuje povlaštene informacije, očekujemo da se informmacije pravovremeno objavljuju ( a ne kao u zadnjem slučaju kad su bili opomenuti ) da ne spominjem izvješća koja su kasnila, a stranica žali bože…

Ovo je čista desetka, bravo!

Ova firma nakon PSN i izdavanja obveznica ima takav potencijal za rast, a sad je na upravi da to iskoriste…opravdanja više nema

Ovo je čista desetka, bravo!

Koje?

Ova firma nakon PSN i izdavanja obveznica ima takav potencijal za rast, a sad je na upravi da to iskoriste…opravdanja više nema

Zašto to misliš. ova uprava sjedi u ingri već dugo. njima je dobro vjeruj mi. Ne vidim baš da se nešto trse po natječajima za nove poslove.

Gospodun Kos je ušao u nadzorni, zar Vi mislite da će dijeliti informacije sa nama preko foruma.
Zakonski to ne smije osum ako ne želi imati problema sa Zakonom.
Jučer mu je Igor lijepo rekao a neka kaže nešto po tim pitanju .
Imam osjećaj da će uskoro bitu puno razočaranih.
Pozdrav

Kos može učiniti i vjerujem da hoće da info sama Ingra na svojim stranicama dijeli više, temeljitije i jasnije. Naravno one koje se mogu davati, a to je ono što i tražimo. Inače ako ostane sve kao do sada…iduće godine je opet GS pa se sve može promijeniti. Niko nije ni mislio da će nam na forumu pisati par dana prije potpisa ugovora kako se ide na put potpisati ugovor ili slične objave koje idu prvo preko ZSE. Neznam zašto VI g dgmaz pišete kao da smo mala djeca i neznamo što Kos može i smije a što nemože i nesmije. Uskoro sa udrugom ćemo moći još više tražiti od vodstva Ingre, da se ponašaju drugačije nego do sada. Informacije su bit svega. Gdje je dovoljno info manje je šanse za kojekakve rabote, sumnje i nepovjerenje a s nepovjerenjem ide i neulaganje i td. To su osnove partnerstva a dioničari su partneri zar ne.

New Report

Close