Bravo g. Kos. Vjerujem da ćete imati poštenja a i snage u borbi za bolje informiranje nas dioničara. Vi razumijete što nam treba i to nam dajte, naravno što se smije i može. Za početak obavijesti iz Ingre na njenim stranicama bi mogla biti češća i opširnija, kao npr izvješće o ovom sastanku danas a i o mnogim pitanjima koja nas interesiraju.
Svi koji su dali kol.Kosu svoj potpis mislim da nisu pogrijesili. Ja mu cestitam sto je uz pomoc nas usao u NO. Zna on kako je nama malim dionicarima i mislim da se nece samo tako dati… Ujedno svima uskogrudnima koji su drukali da samo iz jednog razloga a znamo kojeg ovo radi porucujem, ne treba stati ukljucimo se, osnujmo udrugu to bi bio jos jedan veliki plus za sve nas.
A tko je tu na forumu g.Kos?
i mene interesira … ne poznajem dotičnog i ne znam koje su mu namjere ali dajmo mu koji mjesec da vidimo u kom grmu leži zec
Gospodun Kos je ušao u nadzorni, zar Vi mislite da će dijeliti informacije sa nama preko foruma.
Zakonski to ne smije osum ako ne želi imati problema sa Zakonom.
Jučer mu je Igor lijepo rekao a neka kaže nešto po tim pitanju .
Imam osjećaj da će uskoro bitu puno razočaranih.
Pozdrav
Nitko ne očekuje povlaštene informacije, očekujemo da se informmacije pravovremeno objavljuju ( a ne kao u zadnjem slučaju kad su bili opomenuti ) da ne spominjem izvješća koja su kasnila, a stranica žali bože…
Ova firma nakon PSN i izdavanja obveznica ima takav potencijal za rast, a sad je na upravi da to iskoriste…opravdanja više nema
Ovo je čista desetka, bravo!
Koje?
Ova firma nakon PSN i izdavanja obveznica ima takav potencijal za rast, a sad je na upravi da to iskoriste…opravdanja više nema
Zašto to misliš. ova uprava sjedi u ingri već dugo. njima je dobro vjeruj mi. Ne vidim baš da se nešto trse po natječajima za nove poslove.
Gospodun Kos je ušao u nadzorni, zar Vi mislite da će dijeliti informacije sa nama preko foruma.
Zakonski to ne smije osum ako ne želi imati problema sa Zakonom.
Jučer mu je Igor lijepo rekao a neka kaže nešto po tim pitanju .
Imam osjećaj da će uskoro bitu puno razočaranih.
Pozdrav