INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto i malo humora na ovome preozbiljnom forumu. Upravo sam to i htio da se ne piše samo o interesima, novcu i nekim budućim asocijacijama.
Na Skupštini ćemo se lijepo zabaviti, ipak je to naš dan (dan malih dioničara).

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

OPTE vs INGR – prate se u lipu. Koja će prva prijeći 3 🙂
@vadimast zarada od 15% na penny stock, mora da se šalite. Takve se dionice ne kupuju ako se ne očekuje barem 200-300%

upravo ti ovih 80000 komada govori da sam u pravu. očito si jedan od onih koji su ušli na 20+ kuna pa te shvaćam.

Valjda uvrštenje LNGU pokazuje snagu kompanije?
Ima li neki izdavatelj u RH koji je plasirao veći iznos?

Odakle ova količina na prodaji?

Količina Cijena
35546 2,85

@analiza

to vam je friško iz skdd-a došlo ;), povodom proslave desete godišnjice radova na bolnici u Alžiru

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pa što ne oplete po kupnji. Ah, da, ne prodaje, nego skuplja..

nije sve tako crno

Količina Cijena
35546 2,85

Odakle ? pa to nije ni 100 tisuća kuna kupljeno po 2,4kn . pa to je sitnica. 35000kom x cca. 0.45kn . lijepa zarada. cigla po cigla…

Količina Cijena
35546 2,85

hvalisavac, da on to hoće prodati, sipao bi po malo

Količina Cijena
35546 2,85

A sve je to sitno. Nitko na ingri nema puno. Moze netko na par dana eventualno malo štopati i plasiti strasljivce

Prosječna danas 2,84!!! Ufff, čim me nema Ingra raste. Odoh ja opet, pogedaću za koji dan, možda bude 3??? More, gušti malo šuma i livada…uživajte život je lijep, ma ko šiša dionice..

neće uvijek biti ovako.

hoće li izbacivanje predsjednika NO, zbog nepoštivanja hrvatskih institucija, iz ureda bivšeg predsjednika države, djelovati pozitivno ili negativno na cijenu dionice, po meni pozitivno, jer ću tada ući u ovu dionicu s pola iznosa, a kada izbace i Opija iz Uprave, koji je ovo s.ebao do temelja, onda ću ući s drugom polovicom, sveukupno planiram ovdje uložiti oko 1820 kn

hoće li izbacivanje predsjednika NO, zbog nepoštivanja hrvatskih institucija, iz ureda bivšeg predsjednika države, djelovati pozitivno ili negativno na cijenu dionice, po meni pozitivno, jer ću tada ući u ovu dionicu s pola iznosa, a kada izbace i Opija iz Uprave, koji je ovo s.ebao do temelja, onda ću ući s drugom polovicom, sveukupno planiram ovdje uložiti oko 1820 kn

Kako cete si moci oprostiti tako veliko rizicno ulaganje? A za ovo drugo je potreban samo adekvatan alat!???

New Report

Close