INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam uletio na objavu, po meni pozitivno i ondanetko sruši natrag na 2,72 i 2,73 hvala mu i na tome 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Što ste svašta ovdje napričali.
Trebalo je napraviti restrukturiranje kako bi tvrtka izašla iz gliba i ponovno radila kao početkom 2000-tih.
Ali nikom se ne napušta sjedalo.

Sad samo treba vidjeti kakav će biti interes za obveznice…ako bude dobar to će biti prvi pozitivan znak

Eto i Poslovni se srušio koliko se prepucavate. Ajmo radije o izdanju obveznica. Jel to dobro za nas? Trenutni kupci vjeruju da je.

jedino u Hrvatskoj, što si više dužan, bolje kotiraš na burzi, znači, ovo je vrlo dobro do odlično za Ingru, a za dioničare, vidjeti čemo, rekli bi

Treba napraviti sve da se dug smanji, odnosno da se firma restrurkturira.

Što je napravila ingra?

Smanjila dug za cca 40%

...

vidim j da je ovdje brdo onih koji misle da ce ovo poletjeti u nebesa samo tako. al evo ekipa koja je kupovala na 2,4-2,5kn već se se sada riješavati na 3kn. pola kune po dionici , odlicna zarada,a vjerujem da ih ima jako jako puno.

Jutros su se “velike ribe” pocele razgovarati na forumu pa si ja velim, kad orke okruzuju plijen najbolje je za male ribice da su van kruga… Nit kupujem a kamoli bi na ask stavio nalog!

OPTE vs INGR – prate se u lipu. Koja će prva prijeći 3 🙂
@vadimast zarada od 15% na penny stock, mora da se šalite. Takve se dionice ne kupuju ako se ne očekuje barem 200-300%

vidim j da je ovdje brdo onih koji misle da ce ovo poletjeti u nebesa samo tako. al evo ekipa koja je kupovala na 2,4-2,5kn već se se sada riješavati na 3kn. pola kune po dionici , odlicna zarada,a vjerujem da ih ima jako jako puno.
[/quote

ovi sto prodaju sada su nebitni, vec su bitni ovi što sad kupuju na 2.90 a prije mjesec su mogli po 2.4… koja je njihova perspektiva, cuvanje za mirovinu ili prodaja na 3.5….

perica,fortuna i ostali, čemu sada toliko žuči. U udrugu su dobrodošli svi. Što sposobniji, vremenski manje ograničeni i željni da se utiče na sadašnje stanje stvari, to bolje. Ovo je početak i bilo kakav početak bolji je od nikakvog. Vremenom će se finirati stvari. Zar je bitno ko je kada imao ideju o udrugi. Radimo zajedno za budućnost. Udruga nije konkurent ili protivnik upravi i NO, već će biti suradnik i pomoćnik u zajedničkom interesu da se popravi ono što do sada nije bilo dobro(namjerno ili iz neznanja i nerada), a da se unaprijedi ono što je dobro. Među nama ima i stručnjaka koji mogu pomoći na razne načine. Svi mi dioničari smo u nekom omjeru suvlasnici i imamo i pravo i obvezu da nešto učinimo. Ovim samo tražimo da nam se to omoguć pravno. Zar je to nešto neobično i protivno poslovnoj logici? Budimo samo pošteni ljudi-dioničari i gledajmo dugoročne uzajamne interese a ne svoje osobne kao što su nažalost neki do sada gledali. Možemo mi to. Pozdrav svima a naročito budućim članovima udruge dioničara INGRA.

Doći ću na Skupštinu. Imat ću osjećaj kao da idem na date preko Interneta. Ja ću biti u bijeloj košulji s ružom u ustima …

🙂
ja ću biti u crnoj minici, roza bluzi i s ružom na usnama.. do skupštine vjerojatno neću ni stići; lovu ću već negdje po putu zaradit 😡

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close