INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

AZ OMF ubrzano prodaje i izašao iz prvih 10 sto znaci da mu je ostalo jos manje od cca 100k ili 250k kn. S druge strane Sedlar ubrzano kupuje.

Najbolje je da ovdje nitko nema vise od par 100k kn a to se potrosi u par dana.

Vezano za stabilnost i uspješnost Ingre, zaista joj želim svaki poslovni uspjeh te dugotrajni opstanak na tržištu.
Najbitnija stavka je kontinuitet poslovanja i stabilan novčani tijek.

Malograđanskim međuljudskim odnosima se ne želim baviti niti polemizirati na nivou vrtićke komunikacije.

Interes u tvrtci Ingra je jedan, a to je rast cijene dionice i kapitala tvrtke. Nikakvo obećano zaposlenje kao što neki individue ovdje na forumu žele prikazati.

Po struci sam pravnik, ovlašteni računovođa i porezni savjetnik te radim kao vanjski suradnik u nekoliko trgovačkih društava u domeni poslovnog i poreznog savjetovanja. Predajem na dva Učilišta u Zagrebu te mi je to core bussiness.

Ne znam zašto i iz kojih razloga ne smijem imati svoje mišljenje?! Zar je ovo doba jednoumlja?
Podržavam Upravu i nadzorni odbor Ingre, dobijem zakonom dozvoljene informacije i to je sukus stvari.
Ako želim preuzeti tvrtku, kupim 50% + 1 dionicu i upravljam s pozicije vlasničke strukture. Jednostavno, zar ne?

Na Skupštini ćemo glasovati po vlasničkim udjelima za opcije koje su naš izbor i poštovati svaku odluku koja uđe u Zapisnik.

Sretno svim ingrašima kakvo god mišljenje i stavove imali.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Ahh twiter, relevantan izvor informacija. To nije način za ozbiljno izvještavanje.

e moj prijatelju, ti vidiš i čuješ samo ono što želiš i što ti paše. nadam se da češ izaći s osmjehom na licu iz ove priče.

Otkazujem sudjelovanje na Skupštini te se posvečujem osnivanju Udruge.

Pragmatičnost ispred svega.

Tko prvi taj bira članove i dijeli iskaznice. Tko zadnji magarac.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Otkazujem sudjelovanje na Skupštini te se posvečujem osnivanju Udruge.

Pragmatičnost ispred svega.

Tko prvi taj bira članove i dijeli iskaznice. Tko zadnji magarac.

fortuna je još prošle godine pozvao na osnivanje udruge, pa je odustao
to je njegova taktika, a znamo za koga igra -želi uvesti pomutnju među dioničare tako da mu ne trebate vjerovati. Ljudi koji su poslali dopis dioničarima će i pokrenuti osnivanje udruge i za sudjelovanje u Udruzi su svi pozvani koji žele dobro dioničarima i Ingri. Još se prikupljaju potrebni podaci i uskoro se kreće.
Pozivam dioničare da ne nasjedaju na ovakve provokacije jer fortuna će biti prisutan na skupštini.
O svim aktivnostima i osnivanju udruge ćete biti obavješteni od ljudi koji su pokrenuli ovu inicijativu, a fortuna to nije.

lp,

Predlažem da se skupi zainteresirana grupa dioničara za osnivanje Udruge dioničara kroz koju ćemo aplicirati u pravovremenim informacijama i odlukama Uprave.

Javite se privatnom porukom jer nam je cilj skupiti 20% suvlasništva kroz koje ćemo moći nešto napraviti.

Kolega Gmaz i Carek su "IN"

19.1.2015 na stranici 2895 je fortuna pisao o osnivanju udruge dioničara, ja vas pitam što je poduzeo od tada -ništa? -da li ćete ga shvatiti ozbiljno to je na vama -pročitajte što je objavljivao u 1 mjesecu 2015 godine
na vama je da li ćete vjerovati u njegove iskrene namjere ili pomutnju koju nastoji napraviti
vjerojatno po njegovom pisanju iskaznice udruge već svi imate

Predlažem da se skupi zainteresirana grupa dioničara za osnivanje Udruge dioničara kroz koju ćemo aplicirati u pravovremenim informacijama i odlukama Uprave.

Javite se privatnom porukom jer nam je cilj skupiti 20% suvlasništva kroz koje ćemo moći nešto napraviti.

Kolega Gmaz i Carek su "IN"

19.1.2015 na stranici 2895 je fortuna pisao o osnivanju udruge dioničara, ja vas pitam što je poduzeo od tada -ništa? -da li ćete ga shvatiti ozbiljno to je na vama -pročitajte što je objavljivao u 1 mjesecu 2015 godine
na vama je da li ćete vjerovati u njegove iskrene namjere ili pomutnju koju nastoji napraviti
vjerojatno po njegovom pisanju iskaznice udruge već svi imate
[/quote]

Interes je postojao ali zainteresiranih dioničara je bilo na kapaljku.

Pa naravno da se zezam sa dijeljenjem iskaznica. Koliko samo uzbuđenja oko Udruge koja već postoji. Smo treba proguglati.

Nije mi jasno kako odjednom postoji neka lažna vjera da Udruga može poboljšati poslovanje tvrtke ili jedan član Nadzornog odbora.

Samo tržište koje ima svoje zakonitosti i pravovremenost reagiranja na natječaja ima smisla. Tu je još mala sitnica a to je konkurentnost.

Kolega Gmaz, Carek i ja smo imali najbolje namjere ali nije bilo slobodnog vremena za papirologiju i udruživanje. Možda sada sa moralnijim ljudima uspije???

Ali panika se osjeća u svakoj rečenici. Meni je sve to osobno smiješno.

Na Skupštinu će doći svi koji imaju slobodan dan te naviku druženja sa ljudima. Ostali že čučati na forumu i osluškivati što će perica napisati. Kako mudro i pragmatično. Ali i razumljivo, jer je dvorana premala za tako veliki broj dioničara. A što je potegnuti iz Rijeke, Dubrovnika ili Osijeka za tako veliku stvar.

Nkoga ne opstruiram niti želim ikome da se loše osječa zbog svojih ambicija.

Kosu želim sudjelovanje u Nadzornom odboru ako uspije dobiti večinu glasova. Ako ne dobije opet po starom, nastaviti će borbu na samo njemu poznati način. Mene može zaboraviti niti mi se više obračati nakon farse koja će se odigrati 29.ovog mjeseca.

http://zse.hr/default.aspx?id=74503

Gospodine Perica

Zašto se ne otkrijete da kolege dioničari koji su na forumu znaju pod kojim imenom pišete.
Moje ime i prezime se zna i ja se ne sakrivam iza nekih drugih imena a tobože glasnogovornik g. Kosa.
Recite javno da ljudi znaju da ste Perica=Kos

Svi mi dioničari Ingre smo zapali u ovu kaljužu i želimo joj samo dobro, da cijena krene prema gore, da Uprava napokon dogovori neki dobar profitabilan posao.
Zato smo i kupili ovu dionicu jer smo vjerovali da možemo zaraditi na njoj ali tu smo gdje smo u nadi za bolje sutra.
Tko god osnuje Udrugu imati će moju potporu ali ne na način partijskog vođenja kako je u predhodnim postovima najavljivano.
Vidimo se na Skupštini

Vidimo se na Skupštini..onako ispod oka.

Doći ću na Skupštinu. Imat ću osjećaj kao da idem na date preko Interneta. Ja ću biti u bijeloj košulji s ružom u ustima …

...

Eto i Poslovni se srušio koliko se prepucavate. Ajmo radije o izdanju obveznica. Jel to dobro za nas? Trenutni kupci vjeruju da je.

nije sve tako crno

New Report

Close