Ti si sigurno iz Međimurja pa znaš. Ako te baš zanima, zvao ja i molio da se štopa, što je tu čudno, uz malo sreće to se tako radi.
Ova dionica definitvno nije za trajdanje. Evo ovaj koji je prodao po 41k misli da će kupiti jeftinije. Ja sam se jednom zeznuo tako. Ne pokupi ga kupnja i cijena krene gore. Taj koji je prodao Udara po visokom asku (koji je kod INGRe uvijek visok) i gubi: brokeri 2%, prodaja -1%, kupnja na +2%, znači još -2%, i to je u par minuta -5% iz portfelja ode van. Ljudi ne gledaju trend, nego dnevnu bazu, što može biti jako zaj…
Evo moram ovo citirati za trejdere na INGRi koji su opet prodavali ispod 39k i ostali opet kratkih nogavica[thumbsup]
Ala koja drukacina na ovoj temi.
Po meni dionica ne vrijedi niti 25000kn al ko voli nek izvoli.
Onaj ko ima 40000kn za ‘investirat’ u ovaj balon moze bezbolno i ostati bez polovice istih.
Zao mi je sto mi je nekidan frend na osnovu vaseg drukanja kupio po 42000.
ajde navalite primam sve udarce[tongue]
a čuj ima stvarno svakakvih komentara ali ako pogledaš malo brojke i ako netko ima dva paketa HT-a(i ako pogledaš te brojke i kamo odlazi lova iz dobiti – preko granice, država, a nešto i dioničarima) – znači za dva paketa HT-a dobivaš jednu Ingru. E sad koja po tebi dionica ima perspektivu to je tvoja stvar i da li je 40 000kn velika lova – također(ponavljam to su 2 paketa HT-a trenutno). to što se dogadja na burzi zadnjih 6 mjeseci odražava se na sve dionice a ne samo na ingru.
Isti scenarij ovoga što se danas događa na Ingri imali smo priliku u petak gledati na Tehnici!
Objavljuju se članci o starim sud. sporovima sa namjerno iskrivljenim ili izostavljenim činjenicama da sa stvori privid nestabilnosti iz kojega samo naručioci ili dobro obaviješteni izvlaće korist!
Kad se već bavimo starim info. evo čl. iz Poslovnog d. od 09.10.2007.
Vaš link
“Naime, kao što u Međimurje Visokogradnji tvrde da im Ingra treba isplatiti šest milijuna USD potraživanja za gradnju stambenih objekata u Libiji iz 1989., tako i Ingra od međimurske tvrtke potražuje oko 4,3 milijuna USD za nekoliko projekata u Rusiji.”
Ingra d.d. – obavijest o materijalnim činjenicama
Društvo INGRA d.d. dostavila je obavijest da je 29. veljače 2008. godine u dnevnim novinama dostupnim na području Republike Makedonije objavila namjeru za objavu javnog poziva za otkup redovnih dionica s pravom glasa izdanih od GP Mavrovo AD, Skopje. Ova obavijest objavljena je sukladno članku 15. makedonskog Zakona o preuzimanju dioničkih društava.
Škrti ujko: ” Ala koja drukacina na ovoj temi. Po meni dionica ne vrijedi niti 25000kn al ko voli nek izvoli. Onaj ko ima 40000kn za ‘investirat’ u ovaj balon moze bezbolno i ostati bez polovice istih. Zao mi je sto mi je nekidan frend na osnovu vaseg drukanja kupio po 42000. ajde navalite primam sve udarce[tongue] ” a čuj ima stvarno svakakvih komentara ali ako pogledaš malo brojke i ako netko ima dva paketa HT-a(i ako pogledaš te brojke i kamo odlazi lova iz dobiti – preko granice, država, a nešto i dioničarima) – znači za dva paketa HT-a dobivaš jednu Ingru. E sad koja po tebi dionica ima perspektivu to je tvoja stvar i da li je 40 000kn velika lova – također(ponavljam to su 2 paketa HT-a trenutno). to što se dogadja na burzi zadnjih 6 mjeseci odražava se na sve dionice a ne samo na ingru.
Ma da. Za vecinu ozbiljnijih investitora to nije neznam kakva lova, ali ima dosta neiskusnih kojima je to pola portfelja kao mom frendu. Mislim i ponavljam svoje misljenje da dionica ne vrijedi vise od 25000 kn. samo ne znam zasto mi je moderator brisao prosli post. mislim da nije bio uvrijedljiv ni provokatorski. samo drugaciji od drukerskih postova koje citam na ovom forumu. ili mozda baš zato??[cry]
cipp: ” NIje mi jasno kaj se ovo događa sa ingrom. Jedan dan 10% gore, drugi dan 5 % dole. Pa tko je tu lud zbunjen?! ” traderi, traderi… [bye]
Viš da je plavi shortao stan, kupit ce ga 30% jeftinije najesen
[lol] [lol]
vlad1111: ” cipp: ” NIje mi jasno kaj se ovo događa sa ingrom. Jedan dan 10% gore, drugi dan 5 % dole. Pa tko je tu lud zbunjen?! ” traderi, traderi… [bye] ” Viš da je plavi shortao stan, kupit ce ga 30% jeftinije najesen [lol] [lol]
Jel ti to za stan ili za ovaj dragulj pričaš?
Kakvih 30%?
Isti scenarij ovoga što se danas događa na Ingri imali smo priliku u petak gledati na Tehnici! Objavljuju se članci o starim sud. sporovima sa namjerno iskrivljenim ili izostavljenim činjenicama da sa stvori privid nestabilnosti iz kojega samo naručioci ili dobro obaviješteni izvlaće korist! Kad se već bavimo starim info. evo čl. iz Poslovnog d. od 09.10.2007. Vaš link “Naime, kao što u Međimurje Visokogradnji tvrde da im Ingra treba isplatiti šest milijuna USD potraživanja za gradnju stambenih objekata u Libiji iz 1989., tako i Ingra od međimurske tvrtke potražuje oko 4,3 milijuna USD za nekoliko projekata u Rusiji.”
Da kolega, s tom razlikom da je Međimurje VG u stečaju u tom slučajuutjeruju se njegova potraživanja dok se otpisuju njegova dugovanja odnosno ulaze u stečajnu masu .
” Ova dionica definitvno nije za trajdanje.
Evo ovaj koji je prodao po 41k misli da će kupiti jeftinije.
Ja sam se jednom zeznuo tako. Ne pokupi ga kupnja i cijena krene gore.
Taj koji je prodao Udara po visokom asku (koji je kod INGRe uvijek visok) i gubi: brokeri 2%, prodaja -1%, kupnja na +2%, znači još -2%, i to je u par minuta -5% iz portfelja ode van. Ljudi ne gledaju trend, nego dnevnu bazu, što može biti jako zaj… ”
Evo moram ovo citirati za trejdere na INGRi koji su opet prodavali ispod 39k i ostali opet kratkih nogavica[thumbsup]
Neupućenim forumašima, koji još ne razlikuju drukere i one druge, biti će zanimljivo da je današnji trejder na INGRi, koji je izgledao (opet) ostao kratkih nogavica, glavom i bradom, Von Braun!!
Citat s “komentara trgovanja”:
03.03.2008. 10:15
Von Braun
korisnik od: 27.08.2007.
Evo promolili medvjedići glave.
Prodao dio, pa sad čekam kamikaze da mi udjele dar za Uskrs.
Vidi se iz aviona da je rušenje cijena prije dobrih izvješća. Pogotovo INGR-a
——————————————————————————–
♪♫♪♫♪♫♪♫ MEDVJED JE LIJENA I NEKORISNA ŽIVOTINJA♫♪♫♫♪♫
[lol] [lol] [lol]
Ma da. Za vecinu ozbiljnijih investitora to nije neznam kakva lova, ali ima dosta neiskusnih kojima je to pola portfelja kao mom frendu. Mislim i ponavljam svoje misljenje da dionica ne vrijedi vise od 25000 kn. samo ne znam zasto mi je moderator brisao prosli post. mislim da nije bio uvrijedljiv ni provokatorski. samo drugaciji od drukerskih postova koje citam na ovom forumu. ili mozda baš zato??[cry]
Lijepo je čuti i različito mišljenje samo bi bilo poželjno da ga gospodin i obrazloži…,osim ako to nije proizvoljna konstatacija…