INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@MEGIDO1
Kakva kuknjava nad cijenom, skupljajte i budite sretni sto je na ovoj vrijednosti, sve ostalo ste dobro apsolvirali i obrazlozili.

Jasno da ovo moze potegnit i to dosta,ali sigurno ne zato sto vrijedi. Ali pazi vako. Je li tebi cudno da od milja zvani "Opi" nije kupio ni jednu dionicu na ovim Vasim navodnim "rasprodajama". Ne virujem da je uzea zimnicu i svinjsku polu preko sindikata pa da nema para za uzest miljon dionica. On je izlazio na cijeni dionice od 30 K i vise i da ne ulazi sada po 2,5 nego prepusta Vama znalcima da se bogatite,a ujdeno da mu i zujite na skupstini. Meni je to recimo bicu blag i reci u najmanju ruku cudno. Vama jasno nije, a kolegi MEGIDU1 mislim suludo i spominjat.
[/quote]

Slazem se kolega, to ni meni nije jasno zasto “Opi” ne krece u akciju.
S druge strane ne znam zakaj vam lupaju negative komentrare na vas post.

Jasno da ovo moze potegnit i to dosta,ali sigurno ne zato sto vrijedi. Ali pazi vako. Je li tebi cudno da od milja zvani "Opi" nije kupio ni jednu dionicu na ovim Vasim navodnim "rasprodajama". Ne virujem da je uzea zimnicu i svinjsku polu preko sindikata pa da nema para za uzest miljon dionica. On je izlazio na cijeni dionice od 30 K i vise i da ne ulazi sada po 2,5 nego prepusta Vama znalcima da se bogatite,a ujdeno da mu i zujite na skupstini. Meni je to recimo bicu blag i reci u najmanju ruku cudno. Vama jasno nije, a kolegi MEGIDU1 mislim suludo i spominjat.
[/quote]

Nit bi "Opi" bio tu gdje je godinama, nit bi ti bio tu gdje jesi da znaš kada OPI kupuje a kada prodaje.
Kako se dobro može prikriti kupnja/prodaja.
[/quote]

Ispod top10 nema skrbnickih racuna sa nekim znacajnim kolicinama.

Ajmo na jug, sunce kupanje uzivanje, tak ovdje danas nema trgovine. Pa necemo valjda za compom "culiti" ko Ingrasi i igrice igrati…

Ma kakvo kupanje, 17 milijuna kuna prometa do podne, oporavak je podmuklo počeo:

Vaš link …[/url]

Danas navečer ćemo znati jel ima kakvih promijena među prvih 10 nakon izlaska fonda, jer promet u srijedu je bio skoro 400 000 kn

nije sve tako crno

INGRA jednostavno ne smije ići niže da nebi bila ispod 30 miliona tkap.-a. ili će vrijediti više, ili nulu.. razmišljao sam kupiti ili ne, ali neki drugi građevinari mi se čine kao sigurnija kupnja trenutno. ovdje je prihod zaista mizeran u odnosu na dug.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nema promjena u top10? A ribica bila samo tako!

Došli mi ovo poštom od g.Kosa, i što sad potpisat ili?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@pozitiva
Sad Vam tek doslo? Ja sam poslao vec odavno, ovako nije bilo dobro pa ajmo vidjeti koje ce promjene donijeti g. Kos.

Preporučeno pošalji. Ja poslao prije 4 dana.

I ja isto poslao…

Meni stiglo tek danas… Posaljem u ponedjeljak, ako nije kasno …

...

Meni stiglo tek danas… Posaljem u ponedjeljak, ako nije kasno …
[/quote

I meni tek danas stiglo

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close