AZ OMF kat. B imao preko 500 000 dionica i sredinom 6. mjeseca krenula rasprodaja. Nije se išlo ispod 2.4 i nije se dalo da ode preko 2.6.
[/quote]hvala. ako je doista tako nagrada bi trebala biti u vidu 3 kn.
8.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)
181.267 1,34 Skrb. račun
U drugoj polovini 6 mjeseca krenula prodaja. Početak 564.300 kom. U zadnja 2-3 dana bio veći izlazak.
Mogući scenarij, izlazak oko polovine 9 mj.
mali dionicari su pomalo pojeli ove naloge fonda, u sitno bez obzira na forsiranu prodaju, nije doslo pada cijene, mislim da sad slijedi lagani rast do 3.3 kn a onda lagano zobanje naloga od 520 000 komada na 3.5… to bi moglo potrajati nekih 4 – 6 mjeseci znaci do nekih 1.6.2017
a bio bi red i da se uprava malo trgne i da ona nesto učini za cijenu dionice….
2020 se ocekuje nema mala dobit koja bi mogla isplatiti dionicarima, mozda 30-40 lipa…..
mali dionicari su pomalo pojeli ove naloge fonda, u sitno bez obzira na forsiranu prodaju, nije doslo pada cijene, mislim da sad slijedi lagani rast do 3.3 kn a onda lagano zobanje naloga od 520 000 komada na 3.5… to bi moglo potrajati nekih 4 – 6 mjeseci znaci do nekih 1.6.2017
2020 se ocekuje nema mala dobit koja bi mogla isplatiti dionicarima, mozda 30-40 lipa…..
osjeća li se to srkazam
Koliko HANFA-i treba da odobri prospekt za obveznice koje se odnose na Laniste? Postoji li neki zakonski rok za to?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/pd7dt4VyGcLF7QHBblOPbQ==.pdf
S obzirom da je dana 18. srpnja 2016. godine Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga predan zahtjev za odobrenje prospekta uvrštenja novoizdanih obveznica…
Skoro dva mjeseca su prosla… Kad ce prospekt na sunce?
osjeća li se to srkazam
jedan valjan razlog da dionica naraste 40%?
osjeća li se to srkazam
jedan valjan razlog da dionica naraste 40%?
[/quote]Uspješno riješena PSN i uredno smanjivanje dugova. Zar nije cijena bila veća prije rješavanja psn? Zašto je sada manja a stanje duplo bolje? Naravno kupci i prodavači određuju cijenu koja nije nužno mjerilo stanja firme, bilo veća ili manja od neke reale.
@MEGIDO1
Kakva kuknjava nad cijenom, skupljajte i budite sretni sto je na ovoj vrijednosti, sve ostalo ste dobro apsolvirali i obrazlozili.
pa daj da cujem koja je cjena realna po tebi, imovina -dug ?
Veliki minus za ovu dionicu = velika rupa u ugovrenim poslovima, što nakon što se odradi famozna bolnica?? Po meni je to jedina prepreka rastu cjene. ne vidim niti jedan drugi problem. jedan pošten posao je nužno potreban.
@MEGIDO1
Kakva kuknjava nad cijenom, skupljajte i budite sretni sto je na ovoj vrijednosti, sve ostalo ste dobro apsolvirali i obrazlozili.
Jasno da ovo moze potegnit i to dosta,ali sigurno ne zato sto vrijedi. Ali pazi vako. Je li tebi cudno da od milja zvani “Opi” nije kupio ni jednu dionicu na ovim Vasim navodnim “rasprodajama”. Ne virujem da je uzea zimnicu i svinjsku polu preko sindikata pa da nema para za uzest miljon dionica. On je izlazio na cijeni dionice od 30 K i vise i da ne ulazi sada po 2,5 nego prepusta Vama znalcima da se bogatite,a ujdeno da mu i zujite na skupstini. Meni je to recimo bicu blag i reci u najmanju ruku cudno. Vama jasno nije, a kolegi MEGIDU1 mislim suludo i spominjat.
Frankie, čuj malo je zeznuto kad on kupuje ili prodaje ( jer ima puno njih koji razmišljaju tako ako on kupi sve je ok, a ako proda katastrofa ) a uostalom tko mu brani da kupuje preko drugih ( rodbina, žena, fondovi itd. )…
[/quote]
Jasno da ovo moze potegnit i to dosta,ali sigurno ne zato sto vrijedi. Ali pazi vako. Je li tebi cudno da od milja zvani "Opi" nije kupio ni jednu dionicu na ovim Vasim navodnim "rasprodajama". Ne virujem da je uzea zimnicu i svinjsku polu preko sindikata pa da nema para za uzest miljon dionica. On je izlazio na cijeni dionice od 30 K i vise i da ne ulazi sada po 2,5 nego prepusta Vama znalcima da se bogatite,a ujdeno da mu i zujite na skupstini. Meni je to recimo bicu blag i reci u najmanju ruku cudno. Vama jasno nije, a kolegi MEGIDU1 mislim suludo i spominjat.
[/quote]
Nit bi “Opi” bio tu gdje je godinama, nit bi ti bio tu gdje jesi da znaš kada OPI kupuje a kada prodaje.
Kako se dobro može prikriti kupnja/prodaja.