INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahaha, uplašili se neki javne opomene. Začudo, baš sad objavljena opomena kad Ingra raste. Ufff, koja slučajnost. Kako prozirno.

Tu opomenu si mogu objesiti na rep! Ali ima i grijeha kod Ingre….

Ništa mi tu nije jasno.
Danas veliki promet, tko kupuje, tko prodaje?
Čemu fond izlazi po gotovo najnižoj cijeni ikad, ako je perspektiva firme dobra?!
Tko kupuje toliku količinu ako je perspektiva loša?!
Većih poslova nema, velika vrijednost postoji u Areni.

Čudo od dionice!
Tko to može izvagati što činiti s njom?!

Kos ima i moju podršku, pa čovjeku je u Ingri (po trenutnoj cijeni ) preko 500 000 kn pa naravno da mu nije svejedno što mu rade s novcima, a ako ne uspije nikom ništa ( uvijek možemo tražit nekog drugog ) treba tu upravu malo razdrmati…jer oni su tu zbog nas, a ne obrnuto…

Kos ima i moju podršku, pa čovjeku je u Ingri (po trenutnoj cijeni ) preko 500 000 kn pa naravno da mu nije svejedno što mu rade s novcima, a ako ne uspije nikom ništa ( uvijek možemo tražit nekog drugog ) treba tu upravu malo razdrmati…jer oni su tu zbog nas, a ne obrnuto…

Ma ne znam kako da napisem da se krivo ne protumaci.Dosta je bilo, nije niti bitno ili mozda je koliko tko ima u Ingri ali dosta je ove “sajevancije”. Mnogi spominju kapital i arenu a niti ne razmisljaju koliko je ova ekipa spremna i moze to “rascerdati”.
Broj članova uprave 2 2 1 1 1
Broj zaposlenih (prosječan broj na temelju sati rada) 96 50 4 8 10
Prosječna neto plaća (u kn) 14.793 /19.589 /138.284 /53.684 /47.137 ipak samo u kunama.

Ja nikako ne razumijem ako su određena 4 člana uprave od kojih svaki ima naknadu kako će to povećati troškove tvrtke bio to g. Kos ili Režek?

Ono sto bi ovo moglo potaknuti jest veća i bolja transparentnost, iako svoju punomoć za svoje dionice ne dajem nikome!

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

@dalmatia
Nitko ne govori da ce Kos povecati troskove, ja se nadam smanjiti i raditi bas kako ste naveli na transparentnosti. Nije u redu da uprava ovolikokosta kompaniju koja vec dugo nije dobila neki znacajniji posao. Kad se radi ima se i novca i neka se svi pravilno nagrade. Evo bas kad sam sad procitao ovaj clanak za ne povjerovati da svugdje ima cudnih zakonitosti pa cak i odobravanja za nebuloze, a nisu u HR.

Dok fondovi gube 10 posto, šefovi dobivaju veće bonuse

Ovo malo živnilo danas!?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

može info, ne da mi se tražiti o kakvom fondu pričate i koji mu je modus operandi bio?

AZ OMF kat. B imao preko 500 000 dionica i sredinom 6. mjeseca krenula rasprodaja. Nije se išlo ispod 2.4 i nije se dalo da ode preko 2.6.

nije sve tako crno

http://zse.hr/default.aspx?id=74420

JokA
Si prespavao jučerašnji dan? Nista strašno, samo češ danas malo dublje zagrabiti u đep.

tocno tako prespavo sam 🙂

Sada slijedi Valamar, njihov je čovjek u NO

New Report

Close