INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ingroman
Mnogi govore o udruzi, da trebalo bi osnovati udrugu malih dionicara svakako, ali s obzirom je je skupstina vrlo brzo ja sam za to da se Dubravku daju punomoci u sto vecem broju. Ocigledno je da si je covjek dao truda i da ima volju a nadam se i znanja da nas zastupa na narednoj skupstini drustva.

Evo, kupuju se zadnje tisućice od fonda . Tko misli kupiti, možda je krajnji čas?

neće uvijek biti ovako.

@MEGIDO1
Ma vidi samo, ni fond ne baca vise po 2,4kune. A bas su jadni mogli su i to prosuti…

Nacelno podrzavam postupak g. Kosa jer je krajnje vrijeme da se mi mali dionicari trgnemo. Sad jeli to radi samo s ciljem da se uhljebi (6000 kn brutto naknada) ili stvarno zeli doprinjeti transparentnosti veliko je pitanje. No, bitno je da se nesto pokrece.
Ono sto mi se ne svidja jest nacin na koji to cini. Koliko sam informiran on zeli uci u NO umjesto gospodina Rezeka?! Tako nekako ce ici protuprijedlog.
Cisto da se vratimo u povijest, osovina Opi – Rezek – Ludvinger je dionicu Ingre dovela do 400kn. Sada ici dzonom na Rezeka i njegovu kandidaturu mi zvuci pomalo neozbiljno, da ne kazem neku drugu rijec. Rezek je u gradjevini ime ma sto mi mislili o tome. O Kosu na internetu nigdje nista znacajno ne pise osim da je lokalni predstavink SDP-a (ispravite me ako sam sto krivo napisao).
Da se prvo organizirala Udruga malih dionicara, pa da su se definirali jasni ciljevi onda bi i ova kandidatura imala vise smisla. S druge strane onda se i od Uprave (odnosno Opija) moglo traziti da sam predlozi jedno mjesto u NO-u predstavniku malih dionicara. “Neprijateljski” ualzak moze donijeti i kontraefekt jer na kraju krajeva nikome nije cilj da je dionica ovako nisko vec duze vremena…
Ono sto me kod trenutne Uprave (citaj Opija) najvise smeta je (ne)transparentnost, ali prije svega kompletan nedostatak vizije kako ce Ingra izgledati za 5 godina. Sto su ciljevi, koja trzista su u fokusu i sl. Jedan dan smo u Alziru, drugi u Iraku, pa u Ceskoj i Skandinaviji, pa Njemackoj, pa Sudanu… Svugdi smo (ironija), a pravog posla nigdi. Ako posaljete mail u firmu, onda kazu da su aktivni na mnogim natjecajima u zemlji i vani, a onda u godinu dana objavljuju poslove koji su manji od milijun kuna. Jeli Opi umoran, jeli firma bez kadra, zasto se nista ne dogadja, kakva je to ozbiljna firma sa samo jednim clanom Uprave?
P.S. Eppur si muove

Oni H nalozi na prodaji su bili moji, svrha je odrađena, i neću ih više stavljat. Transparentno trgovanje.

Koja je sad panika odjednom ??? Burza pomalo kreće u bull, podmuklo i skoro neprimjetno.

Možda ovdje i krene borba za što bolji položaj na skupštini. Ako Kos ima 20% potpisanih punomoći i drugi bi mogli u borbu za podršku. Fond vani (ili uskoro), e još da je neki poslić sada..

nije sve tako crno

Nema nam više dionica od fonda.Zadnji trzaji.

može info, ne da mi se tražiti o kakvom fondu pričate i koji mu je modus operandi bio?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

fond se konačno iskrcao danas, i hope

fond se konačno iskrcao danas, i hope

i da jest, što onda??? pa nije ovdje problem iskrcavanje fonda nego očajno poslovanje koje je pojelo ogroman dio kapitala firme i ostale su mrvice i sjećanja!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Kako ih izuvaju na 2,70, ovo će proći 3, kao što je Optima prošla 2 kune, kao kroz maslo.

New Report

Close