INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Pokemon ova procjena na kraju tvog posta odnosi se na tekuću godinu Gospodnju?

a sta ti belupo mislis sad kad se fond skipao da ovi koji su kupovali po 2,5 ce prodavati po 1kn ????????????

Ugledao je priliku jer su dva mjesta u nadzornom odboru prazna i to je sukus priče.

Idemo osobno na Skupštinu pa ćemo saznati iz prve ruke od menadžmenta kamo plovi ovaj brod.

Treba ići i osobno. Ako je ugledao priliku, neka je. Kad neko bude imao 1 kom više od njega neka ga taj zamijeni. Pošteno. Za ono što treba nama malim dioničarima ne treba veliko znanje i kompetencija več transparentnost informacija koje se mogu a ne daju i još neke male ali velike stvari koje mogu utjecati na tržištu. Pozdravljam prijedlog.

neće uvijek biti ovako.

U nadzorni odbor mogu ući samo kompetentne osobe sa referencama tj. znanjem i iskustvom.

Mali dioničari nemaju šanse za participacijom niti bi to što značilo općenito u smislu kontrole ili dodatnih informacija jer je sve o poslovanju javno dostupno ili upitom u sjedište tvrtke na proceduralnoj osnovi.

Kosovi stvarni motivi su primanje naknade i osobna korist. Niti ima kapaciteta niti znanja donijeti nešto dioničarima. Ugledao je priliku jer su dva mjesta u nadzornom odboru prazna i to je sukus priče.

Idemo osobno na Skupštinu pa ćemo saznati iz prve ruke od menadžmenta kamo plovi ovaj brod. Nadzorni odbor ionako nije nikada davao nikakve odgovore niti mu je to u nadležnosti.

Kolega, da li poznajete g. Kosa kad mislite da nema kapaciteta ni znjanja -na forumu ste registrirani kratko pa bi se moglo isto tako zaključiti da pripadate uskoj struji dioničara kojima odgovara ovakvo stanje i moguće da i imate interesa od dosadašnje situacije.

Dobio sam danas pismo g Kosa, koje možemo tumačiti ovako ili onako, međutim činjenica jest da tvrtki treba promjena barem u transparentnosti. Ipak neću potpisati papir jer je nevješto složen pri tome mislim na vrijeme skupštine 13h tj 13 30, a što ako bude u 14h? Tada punomoć ne vrijedi? Da ima barem jednog pravnika kraj sebe bi mu savjetovao da se da punomoć za tu i tu sjednicu (broj sjednice), pa održala se ona 12,22 ili 30 u mjesecu nevažno. Pozdravljam napor g. Kosa i svih zainteresiranih strana, s naznakom da upravljaju sa svojim portfeljem i prezentiraju sebe i neka im je sa srećom.

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Dobio sam danas pismo g Kosa, koje možemo tumačiti ovako ili onako, međutim činjenica jest da tvrtki treba promjena barem u transparentnosti. Ipak neću potpisati papir jer je nevješto složen pri tome mislim na vrijeme skupštine 13h tj 13 30, a što ako bude u 14h? Tada punomoć ne vrijedi? Da ima barem jednog pravnika kraj sebe bi mu savjetovao da se da punomoć za tu i tu sjednicu (broj sjednice), pa održala se ona 12,22 ili 30 u mjesecu nevažno. Pozdravljam napor g. Kosa i svih zainteresiranih strana, s naznakom da upravljaju sa svojim portfeljem i prezentiraju sebe i neka im je sa srećom.

Poštovani kolega,

u pozivu za skupštinu stoji da prijava za skupštinu i punomoć vrijede i za rezervnu skupštinu ukoliko neće biti kvoruma. Svatko ima svoj stav u pogledu toga, ali većina nas je nezadovoljna trenutnim stanjem, a kad se i povede incijativa za promjenama, onda se nažalost neki love za zarez -ovo jest lapsus što ste naveli, ali puno su bitnije najavljene aktivnosti

Poštovane kolege

U nekoliko navrata sam zastupao pojedine dioničare Ingre na skupštini i razmatrali smo osnovati Udrugu malih dioničara koji bi se borili za ovu Našu Ingru.
Meni je isto tako došlo pismo od g. Kosa.
Ja mu neću dati nikakvu punomoć zato što ću osobno prisustvovati skupštini.
Ja sam za to da se osnuje Udruga i da se onda traži od Uprave Ingre prihvaćanje da nas netko zastupa.
Po pismu ne vidim ništa drugo osim promiđbe pojedinca koji je zaglavio zajedno sa svima nama u Ingri.
Sretno svima i ovo je bilo moje mišljenje
Pozdrav

Ako kome treba 1,04% glasova za skupštinu nek se javi.

pozdrav,

tko je zainteresiran da pokušamo promijeniti neke stvari u Ingri na glavnoj skupštini neka mi se javi porukom i ostavi broj za kontakt.
[/quote]

U potpunosti podržavam prijedlog gospodina Kosa i dajem punomoć za skupštinu u nadi da nešto poduzme i pokrene ovu Našu Ingru jer je došlo vrijeme da netko zastupa nas male dioničare.

bit će zanimljivo na skupštini jer je Opi je izgubio dosta sigurnih glasova fondova i ne vjerujem da može skupiti preko 20% glasova bez neke velike akcije, što bi dalo da 85% su mali dioničari…..

Fondovi su nekada držali cca 30% dionica a sada gotovo ništa

bit će zanimljivo na skupštini jer je Opi je izgubio dosta sigurnih glasova fondova i ne vjerujem da može skupiti preko 20% glasova bez neke velike akcije, što bi dalo da 85% su mali dioničari…..

Fondovi su nekada držali cca 30% dionica a sada gotovo ništa

Kažu da Udruga već ima 20%!!!

Kolege moim Vas ako moze jedno pojasnjenje. Zasto ovo ulaganje nazivate zaglavljivanje? Hvala.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Poštovane kolege

U nekoliko navrata sam zastupao pojedine dioničare Ingre na skupštini i razmatrali smo osnovati Udrugu malih dioničara koji bi se borili za ovu Našu Ingru.
Meni je isto tako došlo pismo od g. Kosa.
Ja mu neću dati nikakvu punomoć zato što ću osobno prisustvovati skupštini.
Ja sam za to da se osnuje Udruga i da se onda traži od Uprave Ingre prihvaćanje da nas netko zastupa.
Po pismu ne vidim ništa drugo osim promiđbe pojedinca koji je zaglavio zajedno sa svima nama u Ingri.
Sretno svima i ovo je bilo moje mišljenje
Pozdrav

Jel mislite da ce vas u NO zastupati bolje netko tko ima 0 ili 217.800 dionica?

New Report

Close