Nitko ni riječi o punomoći koju traži Dubravko Kos za skupštinu. Danas mi stiglo poštom a do 16. Treba poslati!!!!!
Dubravko trazio pa se vise ne javlja!!??
Nitko ni riječi o punomoći koju traži Dubravko Kos za skupštinu. Danas mi stiglo poštom a do 16. Treba poslati!!!!!
Nisam dobio ništa. Ako stigne ja potpisujem. Spominje li kakve su mu namjere?
Možemo se prijaviti za glavnu skupštinu ili dati punomoć Kosu. Poslao je oba papira. Skupština je 29.9. Cilj je na skupštini dati svog predstavnika u nadzorni odbor kako bi aktivno sudjelovao u poslovanju društva zajedno sa udrugom malih dioničara koja bi se kasnije osnovala. Koliko znam mali dioničari imamo više od 50 % vlasništva. Tko zna točno? Nemamo sto čekati, naravno da cu potpisati. Znači predložili bi Kosa. Potpisnici na papiru koji sam dobio su i Sedlar, Caleta, Kovačević, Barač, Tandaric.
Ima i telefon od Kosa i Sedlara. I e-mail. Kako mislite da se ne javljaju.nekad sam dobio da potpisem punomoć za Kabu, za Prfc i nisam i pogriješio sam. SAD cu potpisati.
Bitno je potpisat oba papira. Punomoc sama za sebe ne vrijedi.
Ja cu dati punomoc.
Tko nije dobio pismo se moze javit na e-mail od Sedlara ili Kosa:
josipsedlar1@gmail.com
dubravko.kos@gmail.com
http://www.seebiz.eu/josip-sedlar-kupio-20000-dionica-ingre/ar-142771/
Evo nam jednog poznatog kupca. Zna čovjek.
Tale
Koga onda napisati za sudjelovanje, sebe ili Kosa? I koji je naziv tvrtke ili to ne treba pisati?
Tale
Koga onda napisati za sudjelovanje, sebe ili Kosa? I koji je naziv tvrtke ili to ne treba pisati?
sudjelovanje na sebe a punomoć na kosa…
Svi još čekamo kipanje…cca 70 tisućica ako ide do kraja a trebao bi, nadam se. No čini mi se da neda ispod 2,5.
izgleda da je kipanje gotovo sad pocinje rast?
daj molim te…
U nadzorni odbor mogu ući samo kompetentne osobe sa referencama tj. znanjem i iskustvom.
Mali dioničari nemaju šanse za participacijom niti bi to što značilo općenito u smislu kontrole ili dodatnih informacija jer je sve o poslovanju javno dostupno ili upitom u sjedište tvrtke na proceduralnoj osnovi.
Kosovi stvarni motivi su primanje naknade i osobna korist. Niti ima kapaciteta niti znanja donijeti nešto dioničarima. Ugledao je priliku jer su dva mjesta u nadzornom odboru prazna i to je sukus priče.
Idemo osobno na Skupštinu pa ćemo saznati iz prve ruke od menadžmenta kamo plovi ovaj brod. Nadzorni odbor ionako nije nikada davao nikakve odgovore niti mu je to u nadležnosti.
3,5 – 4,8 = 31.12.