Upravo sam se nakrcao Ingre, pa se ispričavam svima zbog negativnog drukanja. Morate me razumjeti, zapeo sam greškom u nekim drugim dionicama, i jedva to prodao da se vratim u Ingru.
Ništa banana, sve je u redu, glavno da si nam se vratio.
koje bedastoce pisete pa fonda ni sam nezna zasto prodaje oni nemaju veze sa stvarnoscu placali dionice 20kn sad po 2 prodaju to je kriminala
…U ovom postu ste pretjerali, što lažima što ulaženjem u privatne stvari o kojima se na ovakvom forumu ne smije pisati. Molim vas prestanite s tim. Hvala.
Ili opet ides na Ukok. Jos me nisu digli ni za prethodna djela sta si prijavljiva. Idem odma klecat na kukuruzu u kut samo ne zovi Ukok molim te.
Fondovi su uništili mnoge dionice sa svojim rizičnim odlukama o ulascima i izlascima u investicije.
Mali dioničari su izgubili mnogo novaca i razuma, što nije vrijedno ali događa se.
Prepiska i nadmudrivanje nisu konstruktivne naravi već odraz tuge i frustracija a pomalo i zlobe koja živi u svim ljudima.
Ingra ima stabilno poslovanje, produženje aneksa nekoliko ugovora u inozemstvu, pronalaženje novih tržišta. vjerojatno će se predstečajna nagodba izrealizirati, novi poslovi ugovoriti ili će se dogoditi najcrnji scenarij ali to nije kraj svijeta.
Ovim tempom je cijena do kraja mjeseca na 2 kune. Zapravo, čim se ovaj iz top 10 iskrca odmah iza toga nestaje bida i na malom prometu slijedi pad do 1,9X. To je neminovno ka što je sigurno da sunce sutra izlazi na istoku.
kolega znam da nije vezano za temu ali dotakli ste se Sunca. Je li stvarno izlazi na Istoku?? I moze li Ingra izgradit Sunce sto izlazi na zapadu??
koje bedastoce pisete pa fonda ni sam nezna zasto prodaje oni nemaju veze sa stvarnoscu placali dionice 20kn sad po 2 prodaju to je kriminala
meni bolji zaba fondovi 🙂 …kupovali na 400 a prodali na 2,5…
meni bolji zaba fondovi 🙂 …kupovali na 400 a prodali na 2,5…
[/quote]
Kupovat ce opet po 2kn
Upravo sam se nakrcao Ingre, pa se ispričavam svima zbog negativnog drukanja. Morate me razumjeti, zapeo sam greškom u nekim drugim dionicama, i jedva to prodao da se vratim u Ingru.
Ništa banana, sve je u redu, glavno da si nam se vratio.
[/quote]
Vidim da je i kolegi Ingromanu prisjelo dokupljivanje. A kada bude vrijeme za dokup ima da “prste glođe” od muke. Uživajte još malo na ovako visokoj cijeni sve dok se ovi fondovii ne iskrcaju a potom slijedi pravi zaron. Ovo se već godinama trži na nerealno visokoj cijeni s obzirom na izostanak bilo kakvog novog posla.
@bananarama
Ono je sigurno bila sala da si se danas nakrcavao????
jos 181 00 stim da su to čpodaci od ponedjeljka a utorak srijeda prodano 10200kom znaci ima jos negdje 80 000 fond i gotovo dakle sutra moguce kipanje do kraja kao sto sam i napisao prosli tj e ond avise nema ko kipati i spustati cijenu jer jedino fond kipa tako nisko dali je to nova optima da poraste do 4kn???????’