INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do petka je fond vani nece ici ispod 2,4 nema sanse a pogotovo kad se fond iskipa samo je jedan smijer siguran

ovdje mi miriše brodet sličan sa optimom….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

TA sugerira pad do ispod 2 kune. A zanimljivo je da će i na toj cijeni biti prazan bid.
Krivo, TA pokazuje preko 3. Kupuje se na veliko od onoga koji jedini prodaje u T10. Tko kupuje sve te stotine tisuća? Sigurno onaj koji zna… Kupuje i Franko samo što ne želi da brzo ide cijena gore pa piše glupisti i pljuje usput po meni. Ali nema veze i ja sam kupovao po 2,20 veće količine. Eto Sad po belupovom drukam da izađem s gubitkom. Hahaha, a on bi unura po 2 jer je prodao na 2,40. Ma uzeo bi i po 2,40 ali fond neda više baš za tako nisko. Kako im bude ostajalo manje kupci će davati više. Sjetimo se da su počeli sa 2,27 a sad po 2,50. Procjena da će se za zadnje tisuće davati i više.

neće uvijek biti ovako.

po mojoj procjeni ima jos oko 120 00kom to je tocno sutra 60 000 i petak i to je to

drugi tj moller nemoj se plakat drugi tjedan kad potegne kupi dok jos stignes

da je poslije moram po Njuškalu prodavati

…Krivo, TA pokazuje preko 3. Kupuje se na veliko od onoga koji jedini prodaje u T10. Tko kupuje sve te stotine tisuća? Sigurno onaj koji zna… Kupuje i Franko samo što ne želi da brzo ide cijena gore pa piše glupisti i pljuje usput po meni..

Postoje veliki investitori,postoje veci investitori,a postoje i investitori koji ni ne znaju koliko su mali. Ja mislim da cu bolje ja pogodit bacajuci fazol kad kupit dionicu nego ti sa svojim poznavanjem TA. No nije ni bitno. Kolega je ovu dionicu prepoznao na 23 dokupljivao na 18 i 19, ozbiljnije poceo pisat na 5,6 kuna jer tada mu jednostavno nije bilo jasno sta se vise desava,zasto pada. I od tada pise. I on ce isto jednog dana pogodit dno i biti u pravu. Zato mu dajmo podrsku jednim velikim aplauzom danas na otvaranju burze. Gdje god da se nadjete odvojite par sekundi i zapljescite. Neka to bude aplauz za naseg kolegu MEGIDA1. Hvala Vam. A ja pisem gluposti i dionica i dalje pada ili stagnira. A MEDIGO1 pise ozbiljno i dionica mu padne sa 23 na 2,3. Da li je Bog kojemu se ja klanjam onda jaci od njegovog????

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

drugi tj moller nemoj se plakat drugi tjedan kad potegne kupi dok jos stignes

da je poslije moram po Njuškalu prodavati
[/quote]
Ovdje se neki nadaju rastu, ništa od toga.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

5.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)
262.780 1,94 Skrb. račun
6.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)
211.778 1,56 Skrb. račun
[/quote]6.
208.778 1,54 Skrb. račun

Ovim tempom je cijena do kraja mjeseca na 2 kune. Zapravo, čim se ovaj iz top 10 iskrca odmah iza toga nestaje bida i na malom prometu slijedi pad do 1,9X. To je neminovno ka što je sigurno da sunce sutra izlazi na istoku.

…Krivo, TA pokazuje preko 3. Kupuje se na veliko od onoga koji jedini prodaje u T10. Tko kupuje sve te stotine tisuća? Sigurno onaj koji zna… Kupuje i Franko samo što ne želi da brzo ide cijena gore pa piše glupisti i pljuje usput po meni..

Postoje veliki investitori,postoje veci investitori,a postoje i investitori koji ni ne znaju koliko su mali. Ja mislim da cu bolje ja pogodit bacajuci fazol kad kupit dionicu nego ti sa svojim poznavanjem TA. No nije ni bitno. Kolega je ovu dionicu prepoznao na 23 dokupljivao na 18 i 19, ozbiljnije poceo pisat na 5,6 kuna jer tada mu jednostavno nije bilo jasno sta se vise desava,zasto pada. I od tada pise. I on ce isto jednog dana pogodit dno i biti u pravu. Zato mu dajmo podrsku jednim velikim aplauzom danas na otvaranju burze. Gdje god da se nadjete odvojite par sekundi i zapljescite. Neka to bude aplauz za naseg kolegu MEGIDA1. Hvala Vam. A ja pisem gluposti i dionica i dalje pada ili stagnira. A MEDIGO1 pise ozbiljno i dionica mu padne sa 23 na 2,3. Da li je Bog kojemu se ja klanjam onda jaci od njegovog????
[/quote]U ovom postu ste pretjerali, što lažima što ulaženjem u privatne stvari o kojima se na ovakvom forumu ne smije pisati. Molim vas prestanite s tim. Hvala.

neće uvijek biti ovako.

Ovim tempom je cijena do kraja mjeseca na 3 kune. Zapravo, čim se ovaj iz top 10 iskrca odmah iza toga nestaje aska i na malom prometu slijedi rast do 3,X. To je neminovno ka što je sigurno da sunce sutra izlazi na istoku.
Upravo tako, rast.

neće uvijek biti ovako.

Ovim tempom je cijena do kraja mjeseca na 7 kuna. Zapravo, čim se ovaj iz top 10 iskrca odmah iza toga nestaje aska i na malom prometu slijedi rast do 9,9X. To je neminovno ka što je sigurno da sunce sutra izlazi na istoku.

I ja se slažem sa bananom.

New Report

Close