INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bila je na mom eTrade portalu. Trajala je nekih 10 minuta bez obavijesti na zse. Ne znam o čemu se radilo. Možda požarna vježba za …

Bila je na mom eTrade portalu. Trajala je nekih 10 minuta bez obavijesti na zse. …

Pa jesu oni normalni. Ko ce nama sad nadoknadit gubitak sta nismo mogli trejdat 10 minuta na Ingri???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Šuška se po Zagrebu da imaju kupca za Arenu i samu tvrtku, Rusi odlučili preuzet cijelu HR građevinu ?

Bila je na mom eTrade portalu. Trajala je nekih 10 minuta bez obavijesti na zse. Ne znam o čemu se radilo. Možda požarna vježba za …
eT ponekad “zablesira”na par trenutaka. Ništa strašno.

@ingroman
ako oni ovo prodaju, gdje će im stati vjerovnici na stečajnom ročištu

Ha, ha jel opet ljudi u crnom? A da oko arene ne “zuje” mozda mali zuti.

@Pongy
možda Putin nagovori G20 da ovo kupe, mogli bi jednu raketu postaviti, jer neki stalno sanjaju neku raketu na Ingri

Eto i mene nakon ljetnog izlezavanja, lijepo sto se nista nije promijenilo, barem smo sigurni u istost!

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Moje mišljenje je da je takav scenarij teško moguć. Opi je zaljubljen u Ingru i nebi je dao tako lako, osim ako mu ponude bezobrazno visoku cijenu.

Ingra kupuje 25 posto Arena centra za 55 milijuna eura

ima li jos ovo ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ha, ha jel opet ljudi u crnom? A da oko arene ne "zuje" mozda mali zuti.

Ovo se snima film Man in black 6 dio. Prvih 5 dijelova su snimili na Diokiju.

Ha, ha jel opet ljudi u crnom? A da oko arene ne "zuje" mozda mali zuti.

Ovo se snima film Man in black 6 dio. Prvih 5 djelova su snimili na Diokiju.

New Report

Close