INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj slobodni keš od Arene Ingra mora što prije staviti u funkciji.
Dakle – posao u HR!
Bar 2m eura uz profit od 5% godišnje daje sjajne rezultate na vrijednost kompanije.
A to nije problem prema otplatnom planu iz PSN-a.

Ajmo ljudi samo jako,nema labavo. Samo pozitiva. Samo nebo je granica.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

5.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)
262.780 1,94 Skrb. račun

nema ovdje nikakvog rasta, zahebao si se što si prodao na 2 kn OPTE i prešao ovamo, ali to je tvoj problem,hohohoo

Kolega, dva posta u razmaku od 5 min gdje ''reklamirate'' OPTE. Zadnjih dana pratim tamo rast i mislim si, ajde neka je barem nešto u ovoj bari krenulo. Nisam sudjelovao, a nekako mi drago. A vi na samu naznaku rasta ovdje sipate žuč. Pored toga ste još i vulgarni. Zadržite u komunikaciji barem malo dostojanstva.
[/quote]Zar niste več naučili. Ima onih kojima je drago kad im se “oteli krava”, ali su duplo radosniji ako vaša”krava crkne”. Takve žalim i one koji s njima imaju posla…

neće uvijek biti ovako.

nema ovdje nikakvog rasta, zahebao si se što si prodao na 2 kn OPTE i prešao ovamo, ali to je tvoj problem,hohohoo

Kolega, dva posta u razmaku od 5 min gdje ''reklamirate'' OPTE. Zadnjih dana pratim tamo rast i mislim si, ajde neka je barem nešto u ovoj bari krenulo. Nisam sudjelovao, a nekako mi drago. A vi na samu naznaku rasta ovdje sipate žuč. Pored toga ste još i vulgarni. Zadržite u komunikaciji barem malo dostojanstva.
[/quote]

nisam uopće mislio odgovarati na ovo jer je besmisleno, ali vidim da i megido opet komentira to isto pa evo:
to je bilo interno prepucavanje ingromana i mene kad je jučer prodao OPTE i onda na topiku OPTE počeo pisati kako slijedi pad dionice OPTE, a ovdje je počeo bezveze drukati za rast… OPTE je u 1-2 dana skočila +30%, a ingra se nije pomakla s mjesta. toliko o “velikom znalcu” ingromanu
inače nemam ništa protiv rasta ingre, čak i kad se navija za rast kad ima neka podloga za to, ali ovakvo bezvezno lupetanje kakvo radi ingroman izazvalo je moju reakciju. vama ostalima želim rast i dobru zaradu. lp

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@ beglupo

Hvala na željama, kad raste njima, raste i meni, inače kupio sam cijelu količinu Optime 5% jeftinije nego sam prodao, znači moja je dobit veća od tvoje, koji nisi prodavao. Neki zarađuju više, neki poput tebe puno manje. Tko je tebe igdje slušao, tvoje bezgranično baljezganje, danas ima mrvice sa moga stola.

@glupoman
ideš na ignore, ti i tvoje baljezganje jer burzovne luzere ne namjeravam više čitati…adio,hohoho

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Brad Pitt neka si kupi INGRU i neka gradi po Jadranu

INGRA obustava trgovanja. Zašto? Za sada nema informacije na ZSE.

Odakle info oobustavi trgovanja
Hvala

Bice su se naljutili jer ih se nije spomenilo u onom gore-dole clanku..

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

INGRA obustava trgovanja. Zašto? Za sada nema informacije na ZSE.

Di je ta blokada ???

New Report

Close