INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neko kupi ingr hehehhe

Kreće vlakić, danas cijeli dan bruje o građevini i očekivanom jakom rastu.

koja navlakačka glupost….

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Rast 5%, sasvim vidljivo, pazi gledalicu, pada ti Optima.

nema ovdje nikakvog rasta, zahebao si se što si prodao na 2 kn OPTE i prešao ovamo, ali to je tvoj problem,hohohoo

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

OMF završio, slijedi kontranapad?…pozdrav svim dioničarima ksst, opte…

neće uvijek biti ovako.

omf ima jos oko 200 000kom po mojoj procjeni

puno macaka oko vruce kase,nece bit za svih dionica ni do 4 kn .:-) ovo nije bevanda

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nema ovdje nikakvog rasta, zahebao si se što si prodao na 2 kn OPTE i prešao ovamo, ali to je tvoj problem,hohohoo

Kolega, dva posta u razmaku od 5 min gdje ”reklamirate” OPTE. Zadnjih dana pratim tamo rast i mislim si, ajde neka je barem nešto u ovoj bari krenulo. Nisam sudjelovao, a nekako mi drago. A vi na samu naznaku rasta ovdje sipate žuč. Pored toga ste još i vulgarni. Zadržite u komunikaciji barem malo dostojanstva.

nije sve tako crno

Sutra kao i danas primam oklade da će se nalog za kupnju znatno iznad početne cijene pojaviti i vrlo brzo prije otvaranja nestati. Serator.

Sutra kao i danas primam oklade da će se nalog za kupnju znatno iznad početne cijene pojaviti i vrlo brzo prije otvaranja nestati. Serator.

da to nije nalog od kolege ingromana? hehehe

Slažem se!
Po TA Ingra će pasti do 2kn, ispod ne bi trebalo.
Sad prognoziram rast do 2,60-2,63kn i onda pad.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Bas ti hvala, idem odmah prodati i kupiti ponovo po 2 kN.😁

New Report

Close