Pokemongo, nisam imao informaciju da se Ingra prijavila na natječaj, ali ako je i ako ugrabi dio kolača to je fenomenalna vijest…možda su to i čekali pa su sve snage usmjerili na taj natječaj…živi bili.pa vidjeli
@MEGIDO1
Kolega ne brinem se ja nego samo kazem da bi mi bilo zaj da izgube slusajuci ove vase argumente. Nego interesira me koji je Vas razlog ovog konstruktivnog pisanja jos od 23 kune. E sad da li su pametniji oni koji su Vas slusali ili ovi koji su slusali mene(i na drugim dionicama) zakljucite sami. Po pitanju humanitarnog rada nisam majka Tereza,ali doniram. Sto se tice pomaganja starih, bolesnih i nemoćnih spreman sam otvorit hospicij ako bi im vi dosli prat guzice jer za drugo niste odnosno nemojte si laskat da ste ulagac jer ovo sto sam do sada vidio ja zovem pusionicar.
Kao što sam već puno prije naveo, ako se dobije neki veći posao, ništa je neće moći zaustaviti u rastu (kako je to uvijek znalo biti).
Tko misli da će se to dogoditi neka pričeka jer već je krajnje vrijeme da se to i dogodi.
Tko ne, …
Ako si toliko zaintetesiran da niko ne kupi Ingru na 2,5kn i izgubi radi mog pisanja, što onda nisi krenuo s upozorenjima na 23kn od kad sam ja počeo hvaliti Ingru-po tvom navodu. No točnije je da sam ozbiljnije počeo pisati o vrijednosti Ingre nagdje oko 5,6kn. Sad ste našli čuvati ljude od Ingre na 2-2,5 kn kada se firma sredila, prošla PSN i uspješno riješila pola dugova i ima pola mlrd posla koji se radi!!! Bolje nas nemojte čuvati na Ingri. No, nisam ja od jučer a i mnogi ovdje. Znamo mi da se vi obilato krcate Ingrom a prodajete priču da je dionica kancerogena i da je se treba riješiti čim prije jer joj prijeti smrt čim se isplati dug za Arenu. Znate li onu: Bože čuvaj me od “dobročinitelja”, od loših se i sam čuvam. Ne nagovaram na kupnju. Neka svako prosudi i kupuje ili prodaje. Ajd kolega-e, uživajmo u ovo još malo ljeta. Pozz.
kada će se ovo verbalno prepucavanje s foruma prenijeti na teren k/p
Di piše da je Ingra IN, što bi oni tu radili, di im je operativa ? Oni su samo za dogovorno izvlačenje novca u trećem svijetu, sa korumpiranim vladama. Na natječaju EU oni nemaju što tražiti. Osim toga, nakon referenduma u tkz. republici srpskoj, Neum ulazi u RH i potrebe za mostom nema.
Burekdžije su navučeni spištanjem od 18,49-17,70 i tu se iskrcavaju-još malo- a pred zatvaranje ide novi uzlet do cca 19 ili više-ovisno o prodaji.
Mislim slobodno ti pisi bajke to je tvoje pravo koje ti nitko ne moze oduzest jer to i je demokracija,a mozda na bajkama vise i zaradis. 31.5.2011. Stranica 712.
IN je riječ iz mog vokabulara što bi značilo da sudjeluje na natječaju.
Ostalo ne bih komentirao jer sam preponizan.
No točnije je da sam ozbiljnije počeo pisati o vrijednosti Ingre nagdje oko 5,6kn.
Kao što se vidi nisam rekao ni jedan post već ozbiljnije. No nedostaje vam da iščupate neki post kojim ste na tim cijenama humanitarno djelovali i štirili kupce od Ingrine dionice. Ajd nađi negdje, očekujem. Možeš ti to, vjerujem u tebe, držim ti fige…opopopop.. Drži se kole, odoh ja u more. Pozz.
Kreće vlakić, danas cijeli dan bruje o građevini i očekivanom jakom rastu.
Pa da si ostao samo na tom postu mozda bi te i uzimao za ozbiljnijeg. Ovako mi paris redikul od kad si poceo ozbiljnije pisat.
ipak se kreće