INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka “dividendica” ne bi skodila, samo da dionicare malo razveseli!

http://hr.seebiz.eu/gradevinski-sektor-na-pocetku-trenda-rasta/ar-141971/

@MANTE

Kolega s obzirom na dionice koje imate mozete li na skupstini iznjet prijedlog da se kolegu MEGIDA1 zaposli u Alziru kao cuvara gradilista. Mislim da je on to svojim pisanjem i promidzbom Ingre zasluzio.
Može i Frakaću da se uruči orden za Ingropljuvača godine, čime je uspio skupiti cijelih 2000 komada po 2,29. Ne uspijeva mu više pa ćemo mu mi koji smo kupili po 2,30-2,40 na račun njega dati mu za nagradu po 100 kom.

neće uvijek biti ovako.

@MANTE

Kolega s obzirom na dionice koje imate mozete li na skupstini iznjet prijedlog da se kolegu MEGIDA1 zaposli u Alziru kao cuvara gradilista. Mislim da je on to svojim pisanjem i promidzbom Ingre zasluzio.
Može i Frakaću da se uruči orden za Ingropljuvača godine, čime je uspio skupiti cijelih 2000 komada po 2,29. Ne uspijeva mu više pa ćemo mu mi koji smo kupili po 2,30-2,40 na račun njega dati mu za nagradu po 100 kom.
[/quote]

Sto to trziste ne vidi sto ti vidis.Ne pada cijena ovoj dionici ili stagnira jer ja tu pisem vec zato sto ne vrijedi.Kad to jednom shvatis te kad shvatis da su ti procjene lose mozda nesto i bude od tebe.Nisu ni staklenici ni dioki ni vlds isli u stecaj jer sam ja napisao 10 negativnih postova.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Neka "dividendica" ne bi skodila, samo da dionicare malo razveseli!

kolega, više poklanjati prijateljima

http://hr.seebiz.eu/gradevinski-sektor-na-pocetku-trenda-rasta/ar-141971/

Međutim, bez obzira na razmjerno snažan dvoznamenkasti godišnji rast broja izdanih građevinskih dozvola u razdoblju od prvih šest mjeseci ove godine, podaci pokazuju da je predviđena vrijednost radova za koje su dozvole izdane u istom promatranom razdoblju iznosila tek 8,7 mlrd. kuna što je za 14,1% manje u odnosu na isto razdoblje lani.[/b]
broj dozvola i vrijednost radova su dva totalno različita pojma, tako da ovaj što piše tekst isto nema pojma, dakle, još čekamo pravi oporavak, ako ga bude do 2018, biti će dobro

Neka "dividendica" ne bi skodila, samo da dionicare malo razveseli!

kolega, više poklanjati prijateljima
[/quote]
A koliko sam im samo poklonio, “kombi” Badelovih proizvoda! Ovdje ne moram poklanjati imaju drugi koji dobro “rasipaju” to je poklon, treba to pomalo skupljati, a to i radim, ha,ha!

mnogi će da pamte….

“Za uspon CROBEX-a možda je najzaslužnija dionica Đuro Đakovića koja je tijekom ove godine skočila preko 87 posto. Slijedi je dionica dubrovačkog brodara Atlantske plovidbe za 24,4 posto dok je turistička perjanica Valamar Riviera ojačala preko 21 posto. Inače, od 23 dionice iz CROBEX-a, njih 15 je za ovu godinu “u zelenom”.

Analitičar Erste banke Davor Špoljar ističe da je turistički sektor i ove godine u fokusu investitora, što je potaknuto prvim brojkama o turističkim dolascima, noćenjima, ali isto tako snažnim polugodišnjim rezultatima kompanija. “Geopolitička zbivanja i poteškoće s kojima se susreću glavni konkurenti, ali i pozitivni pomaci u upravljanju kompanijama, i ove su godine fokus investitora usmjerili na taj sektor”, kaže Špoljar. Najlošije prolaze dionice građevivara, Ingre (-16,7%) i Dalekovoda (-2,6%).”

@MANTE

[/quote]

Sto to trziste ne vidi sto ti vidis.Ne pada cijena ovoj dionici ili stagnira jer ja tu pisem vec zato sto ne vrijedi.Kad to jednom shvatis te kad shvatis da su ti procjene lose mozda nesto i bude od tebe.Nisu ni staklenici ni dioki ni vlds isli u stecaj jer sam ja napisao 10 negativnih postova.
[/quote]Nisam to ni mislio, ali znaš kako je, kad hoćeš kupit jeftinije obezvređuješ, stara fora al sve manje budal. Da se ne iskrcava omf nebi cijena bila ispod 3, to mislim a ti pivaj šta ti volja. Npr mene ne interesira dlkv iako ne mislum da mu je bliska perspektiva dobra, ali ne pišem po tom forumu katastrofične pljuvopriče kao neki na Ingri koju fol nemaju niti žele. To je naprosto bolesno i ne želim biti takav bolesnik. Ili npr, mislim da VDKT ima dobru perspektivu i želim ga kupiti ali neću pljuvati po njemu na tom forumu nebili mi koji jadn… povjerovali i iskrcali mi se na bid. Takvih bisera nažalost ima na zse i forumima. Znam šta je Burza ali se trudim zadržati neke norme. Nije u šoldima sveee… Pozz , silo nečista…hehehe

neće uvijek biti ovako.

@MANTE

[/quote]

[/quote]Nisam to ni mislio, ali znaš kako je, kad hoćeš kupit jeftinije obezvređuješ, stara fora al sve manje budal. Da se ne iskrcava omf nebi cijena bila ispod 3, to mislim a ti pivaj šta ti volja. Npr mene ne interesira dlkv iako ne mislum da mu je bliska perspektiva dobra, ali ne pišem po tom forumu katastrofične pljuvopriče kao neki na Ingri koju fol nemaju niti žele. To je naprosto bolesno i ne želim biti takav bolesnik. Ili npr, mislim da VDKT ima dobru perspektivu i želim ga kupiti ali neću pljuvati po njemu na tom forumu nebili mi koji jadn… povjerovali i iskrcali mi se na bid. Takvih bisera nažalost ima na zse i forumima. Znam šta je Burza ali se trudim zadržati neke norme. Nije u šoldima sveee… Pozz , silo nečista…hehehe

neće uvijek biti ovako.

@MEGIDO1

Reci mi jedan razlog zasto ne nakrcavat se, nego kupit ijednu dionicu Ingre. Jedan,jedini pored toliko drugih dobrih dionica zasto kupovat ovo smece kojem cijena ovisi je li se Stipe Mesic ukrcao u tramvaj ili u avion za Kinu. Mislim lijepo je imat stav u zivotu,ali biti tvrdoglav 5 godina u kontinuitetu i pricat bajke kako je ovo zlato,a cijena u medjuvremenu dodje sa 23 kune na 2,5 to je po meni znak nekih ozbiljnijih poremecaja medjutim nisam strucan za postavljanje dijagnoze/a. Ako je ovo jednostavno(naprosto ostavi kad predjes granicu) bolest sto ja radim onda priznajem bolestan sam i ponosim se time. Znaci samo pisem da ljudi ne nasjedaju na ove tvoje bedastoce(kao i na KSST-lopina ,kao i na DIOKiju-sava i DLKV-big boss na 120 kuna. Tko je slusao makar nije izgubio pare). Tesko da ces od mene cuti kupujte ovu ili onu dionicu,a u dosta njih sam i to sa ozbiljnom lovom. I gle cuda. Nisu napravile po milijun posto rasta,ali jesu po 300 i 400% neke.
S obzirom da znas sto je Burza cemu ovi postovi ovo ne ide ispod, ovo nece dolje. Pa ja ne mogu garantirat hocu li sutra biti ziv,a kamoli hoce li Ingra ili bilo koja druga dionica ispod ili iznad neke cijene. To su ipak faktori koji ne ovise o meni niti malo. I slazem se da nije u soldima sve. Ti si dokazaniantimaterijalista jer da si materijalista sigurno ne bi ulozio u Ingru i popusio (mada ti jasno nisi popusio nego si zaradio,ali ta prica u mene ne prolazi).

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close