Nažalost INGRA je najgora dionica na ZSE, ove neke firme dignu kredite pa rastu 100% , problem je prokleti veliki broj dionica, iako sam sve više siguran da nema kruha i da nikad neće narasti niti do 5 kuna. Odavno se ne bavim dionicama te držim to nešto šta mi je ostalo INGRE ali stvarno je dionica katastrofa. Moji komentari nemaju nikakvu namjeru tako da molim da ne shvatite kao crnjenje tvtke čije dionice posjedujem već duži niz godina.
Heh, pogledam nekad kako se ekipa ovdje medjusobno "kolje" i s gustom pročitam gluposti koje 'pali andjeli' i dosmrtni vjernici pišu… 😀
Pravilo palca… kad dionica izgubi 90 ili vise posto od najviše cijene to znaci dosta vjerojatno daljnje poniranje i jak nagovještaj bankrota, a kad izgubi 99 i vise % vrijednosti to je gotovo siguran bankrot. Vrlo rijetki su izuzeci koji "brišu" prethodno pravilo. Ovo 'čudo' životari jos radi Arene i rasprodaje ostatka ostataka uz stalno dilutanje postojećih dioničara i uništavanje vrijednosti. Kad se i to potroši, najbolje za sve vas ce biti da pošaljete fratra, popa ili imama, ovisno o vjerskim preferencijama, da joj da posljednju pomast. Njoj vječni pokoj, a vama mir. Neprocjenjivo.
[/quote]
Ova teorija vrijedi i za Dalekovod ili samo za Ingru ? Fahrudin.
Ajd bolan reci oklee si. Štos tii pametaaan. Vjeruješ li ti u uskrsnuće aa? Moždae iNGRA taka aa? Ešćšć. Ajd uzdravlje baa.
On navratio…ehhh, svašta si ljudi umišljaju.
Pravilo palca…hajahahagahahahahahahahahahahaha, svašta sam čuo al vaku glupost nikad eee!!!
…Heh, pogledam nekad kako se ekipa ovdje medjusobno "kolje" i s gustom pročitam gluposti koje 'pali andjeli' i dosmrtni vjernici pišu… 😀
Pravilo palca… kad dionica izgubi 90 ili vise posto od najviše cijene to znaci dosta vjerojatno daljnje poniranje i jak nagovještaj bankrota, a kad izgubi 99 i vise % vrijednosti to je gotovo siguran bankrot. Vrlo rijetki su izuzeci koji "brišu" prethodno pravilo. Ovo 'čudo' životari jos radi Arene i rasprodaje ostatka ostataka uz stalno dilutanje postojećih dioničara i uništavanje vrijednosti. Kad se i to potroši, najbolje za sve vas ce biti da pošaljete fratra, popa ili imama, ovisno o vjerskim preferencijama, da joj da posljednju pomast. Njoj vječni pokoj, a vama mir. Neprocjenjivo.
Amen. Ja bi jos samo pitao iskusnije kolege ima li recimo sanse da se u Areni napravi luka za prihvat kruzera, tvornica i distributivni centar IKEE ili makar nekakva ispostava NASA-e. Mislim ove sansue smo propustili sa staklenicima. Nemojmo si jopet dozvolit ovakve propuste jer nakon ovih propusta nekih drugih opcija bas i nema. Tada jedino preostaju ljudi u crnom kao na DIOKiju.
Staklenički jal nekima nije još prestao??? Auuuu, život ide dalje, ajmo malo optimizma i života, nije sve tako crno kao što se misli. Pa nisu sve firme Dioki i staklenici ili Đakovština. Zna se zašto su propale, ali INGRA je ko feniks koja je izašla iz pepela(nije bila blizu pepela) i lagano se sprema za poletit u visine. Šteta bi bilo propustiti tu priliku. Pozdrav svima
Dali se pripremate za “Godišnju skupštinu dioničara” koja će biti 29. 09. 2016. (četvrtak) u 13 sati
@MEGIDO1
Na staklenicima sam ostvario gubitak od +15tak tisuca kuna(ono za par marendi sta se kaze). Da nije bilo ove luke za kruzere,IKEE i NASE mozda bi ostvario i profit(kao i Vi na Ingri) od nekih -50tak iljada kuna. Zato pitam ako ovdje ima potencijala da Arena recimo bude suhi dok za kruzere mozda bi bio spreman uci u INgru ako me jasno primite u Vase elitno drustvo. Ne zelim propustit jos jednu priliku dok kruzerska industrija u svijetu cvjeta na krilima jeftine nafte.
@MEGIDO1
Na staklenicima sam ostvario gubitak od +15tak tisuca kuna(ono za par marendi sta se kaze). Da nije bilo ove luke za kruzere,IKEE i NASE mozda bi ostvario i profit(kao i Vi na Ingri) od nekih -50tak iljada kuna. Zato pitam ako ovdje ima potencijala da Arena recimo bude suhi dok za kruzere mozda bi bio spreman uci u INgru ako me jasno primite u Vase elitno drustvo. Ne zelim propustit jos jednu priliku dok kruzerska industrija u svijetu cvjeta na krilima jeftine nafte.
mislim da bi sada, najbolji potez za Ingru i ostale građevinare, mogao napraviti naš presuđeni nesuđeni gradonačelnik Andro, kako njemu u ljetim mjesecima nedostaje prostora i nije moguće od ovi domaći normalno ući u grad, bilo bi dobro izgraditi još jednu novu staru jezgru, negdje u blizini grada, da nam turisti ne odlaze ne vidjevši ove prekrasne zidine, tu bi Ingra imala veliku prednost u dobivanju posla, jer im je nadzornik, stari morski vukodlakavi, plovio tamo u pomoć za vrijeme rata, čim ga četnici ugledaše, odoše bestraga, kažu, mi ovdje više nismo potrebni
@Moller
Hvala kolega na kontruktivnim prijedlozima.Kako se to sad moderno kaze lajkam Vas prijedlog i pomalo pocinjem razmisljat o ulasku u ovu dionicu ako se stvari pocmu razvijati u pravcu kojem ste naveli.Mozda taj novi stari grad ne bi bilo lose izgradit na Peljescu jer bi na taj nacin izbjegli troskove mobilizacije mehanizacije koja gradi most.
Ajmo ljudi dosta sprd…od komentara. Ako nemamo nikakvu crnu vijest kojom možemo popljuvat firmu koja bolje stoji nego kad je ĐĐ nudio 6kn, onda je bezveze da se blamiramo naučnom fantastikom. Dug je na pola od tada, arena otplaćena još nekoliko godina od tada, posao,koji istina sporo teče-ne krivnjom Ingre ima svoju vrijednost, i još nekoliko manjih poslova. Da, dugo nije bilo većeg ugovora, no to nije garant usjeha- vidi dlkv i vdkt. Koliko su vrijedili na burzi u vrhuncu a koliko sada iako frcaju ugovori na sve strane? Zato nemojmo SF već realno i što valja i što nevalja. Razumim ja spinove za jeftiniji ulaz ali dajmo malo suptilnosti jer nam na fantaziju niko neće prodat pa ni fond. I ja bi još po 2-2,20 ali ne ovako pričama za dicu. Postoji pametniji način,ako ide. Ako ne, haa idemo dalje, život je puno više od dionica i novca.
Inače u zadnje vrijeme na forumu nema puno komentara, a zanimljivo je da na ingri-i iako se ništa ne događa kamentara kao u priči. Možda sam nešto propustio prosvjetlite me malo, i ja bi volio znati što se sprema.
@Moller
Hvala kolega na kontruktivnim prijedlozima.Kako se to sad moderno kaze lajkam Vas prijedlog i pomalo pocinjem razmisljat o ulasku u ovu dionicu ako se stvari pocmu razvijati u pravcu kojem ste naveli.Mozda taj novi stari grad ne bi bilo lose izgradit na Peljescu jer bi na taj nacin izbjegli troskove mobilizacije mehanizacije koja gradi most.
ja ulazim samo ako nadzornik i predsjednik uprave izađu, prije ne