INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svima je dobra kad raste a kad pada/stagnira nikome ne valja. … TA još uvijek ne kaže rast

Aj za domacu zadacu napisi kad je Ingra rasla od 2008. na ovamo. A ako TA ne kaze rast u 8 godina onda je ovo puran nad puranima,a znamo da purani ne lete.
[/quote]možda je koji put imala rast od 100 do 300%. Za domaću zadaću pregledaj i napiši kada i sa koje na koju cijenu. Ne želim time reći da će sutra opet tako ali želim da se piše istina, i dobra i loša.

neće uvijek biti ovako.

svima je dobra kad raste a kad pada/stagnira nikome ne valja. … TA još uvijek ne kaže rast

Aj za domacu zadacu napisi kad je Ingra rasla od 2008. na ovamo. A ako TA ne kaze rast u 8 godina onda je ovo puran nad puranima,a znamo da purani ne lete.
[/quote]možda je koji put imala rast od 100 do 300%. Za domaću zadaću pregledaj i napiši kada i sa koje na koju cijenu. Ne želim time reći da će sutra opet tako ali želim da se piše istina, i dobra i loša.

neće uvijek biti ovako.

Pa to je najbitnije. 100-300 %. Siguran sam da su se svi genijalci sa poslovnog ukrcali na dnu vala i iskrcali na vrhu. Zato ovo i je dionica na kojoj su ljudi postali miljarderi i vise ni nisu na burzi. Sad se bave maslinama. Ali trend je ovdje ocigledan tako da ne znam zasto su se posvetili maslinama.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Doći će red i na Ingru, samo da netko veci odluci ući

pa trebalo je dionicu srozati tako da mmf podjeli badava dionice placene po 20kn a tko je to znao sad kupuje po 2,5 sto je nekad placeno 20kn ,pa sta to nije 900%???????????’ a firma posluje u pozitivi tako kad mmf skipa nema razloga da neporaste barem preko 3kn

Doći će red i na Ingru, samo da netko veci odluci ući

Cuj ja sam mislija uc na kunu i 20jst ali kad sam vidija ove velicine koje su unutra sa foruma sa svojih 22 cm jednostavno mislim da nisam dovoljno velik.

pa trebalo je dionicu srozati tako da mmf podjeli badava dionice placene po 20kn a tko je to znao sad kupuje po 2,5 sto je nekad placeno 20kn ,pa sta to nije 900%???????????' a firma posluje u pozitivi tako kad mmf skipa nema razloga da neporaste barem preko 3kn

Koliko znam računati 2,5 od 20 kn je 12,5 %. Dakle dionica je izgubila na vrijednosti 87,5 %.

pa trebalo je dionicu srozati tako da mmf podjeli badava dionice placene po 20kn a tko je to znao sad kupuje po 2,5 sto je nekad placeno 20kn ,pa sta to nije 900%???????????' a firma posluje u pozitivi tako kad mmf skipa nema razloga da neporaste barem preko 3kn

nije valjda međunarodni monetarni fond kupio dionice Ingre na 20 kn

Jadno more ko te pisa. Pa ako je ovo nivo ulagaca na ZSE stvarno nije cudo da su ostavili gace na stapu.

Čovik je možda mislija od 2,5 do 20 je 900%? Nemojmo ga oma obisit.

neće uvijek biti ovako.

hahahha kojih mamlaza ,da nepovjerujes

Nažalost INGRA je najgora dionica na ZSE, ove neke firme dignu kredite pa rastu 100% , problem je prokleti veliki broj dionica, iako sam sve više siguran da nema kruha i da nikad neće narasti niti do 5 kuna. Odavno se ne bavim dionicama te držim to nešto šta mi je ostalo INGRE ali stvarno je dionica katastrofa. Moji komentari nemaju nikakvu namjeru tako da molim da ne shvatite kao crnjenje tvtke čije dionice posjedujem već duži niz godina.

Heh, pogledam nekad kako se ekipa ovdje medjusobno “kolje” i s gustom pročitam gluposti koje ‘pali andjeli’ i dosmrtni vjernici pišu… 😀
Pravilo palca… kad dionica izgubi 90 ili vise posto od najviše cijene to znaci dosta vjerojatno daljnje poniranje i jak nagovještaj bankrota, a kad izgubi 99 i vise % vrijednosti to je gotovo siguran bankrot. Vrlo rijetki su izuzeci koji “brišu” prethodno pravilo. Ovo ‘čudo’ životari jos radi Arene i rasprodaje ostatka ostataka uz stalno dilutanje postojećih dioničara i uništavanje vrijednosti. Kad se i to potroši, najbolje za sve vas ce biti da pošaljete fratra, popa ili imama, ovisno o vjerskim preferencijama, da joj da posljednju pomast. Njoj vječni pokoj, a vama mir. Neprocjenjivo.

New Report

Close