arena centar ce bit dobra udavaca
di je ovo zavrsilo u psn?
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/1387/Ingra_neplanirano_kupuje_25_posto_Arena_centra.html
zg holding se preslaguje..
Sudeći po grafu ovo bi moralo poderat ova prva dva naloga iliti probit razinu od 2,54 (više) inače opet roni (samo pitanje dokud). Već sam pomislio da da će poderat kad ono…
Fond je bio stao jedno vrijeme s prodajom. Moguce da netko odavde prelazi u optimu. Kak stvari stoje izgleda da svi misle zaraditi grde pare tamo :))
Da. Ovo na mojedionice se nes promijenilo pa nisam bas bio u toku vidim. Upravo gledam na skdd top 10, skratio je omf za skoro 40-ak tisućica, a Joža je nešto sitno podebljao. Uglavnom zanimljivo trgovanje pred kraj, ako je netko gledao. Baš me zanima jel gos. Joža vjeruje u TA. 😀
Fond je bio stao jedno vrijeme s prodajom. Moguce da netko odavde prelazi u optimu. Kak stvari stoje izgleda da svi misle zaraditi grde pare tamo :))
joda.nemoj barem ovdje reklamirati opte (bevandu)
Nažalost INGRA je najgora dionica na ZSE, ove neke firme dignu kredite pa rastu 100% , problem je prokleti veliki broj dionica, iako sam sve više siguran da nema kruha i da nikad neće narasti niti do 5 kuna. Odavno se ne bavim dionicama te držim to nešto šta mi je ostalo INGRE ali stvarno je dionica katastrofa. Moji komentari nemaju nikakvu namjeru tako da molim da ne shvatite kao crnjenje tvtke čije dionice posjedujem već duži niz godina.
svima je dobra kad raste a kad pada/stagnira nikome ne valja. tako vam je na svim dionicama. Ovdje je problem što izlazi fond sa malo većom količinom dionica, zadnji primjer vam je bila optima (nije reklama@inv) i tamo se situacija nije pomaknula s mrtve točke dok njega nisu riješili (prodavaca velikog paketa dionica). Iskreno, meni bi bilo draže da netko iz top 10 to pobere, ali na to nažalost nemamo utjecaja, jer kad se ta količina razdijeli malim dioničarima bojim se da tu nece bit kruha. Uglavnom, dok se ne rijesi kolicina od omf-a (koju je zacrtao rijesiti) dionica nece nikud. TA još uvijek ne kaže rast
svima je dobra kad raste a kad pada/stagnira nikome ne valja. … TA još uvijek ne kaže rast
Aj za domacu zadacu napisi kad je Ingra rasla od 2008. na ovamo. A ako TA ne kaze rast u 8 godina onda je ovo puran nad puranima,a znamo da purani ne lete.