INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko sam ja izgooglao AZ omf ima dosta od ovih zamjenskih kao i Erste

neće uvijek biti ovako.

kako izgleda stanje na kupnji, samo se čeka okidač….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Molio bih da netko od znalaca prozumači što nam ovakove trensakcije donose/odnose?

Ja sam osobno pomislio da će ovo biti nešto značajnije, ali ništa od toga.

Samo su poništili jedne obveznice i izdali druge!

na kupnji sami lažnjaci, 1000H imao je 1001 dionicu :-PPPPP

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

A sada ponovno čekati da neosnovana euforija splasne pa se opet postaviti negdje ispod 2 kune. Već idući tjedan kada izdaju polugodišnje izvješće očekujem cijenu oko 2 kunića. Tko je zaradio 10%, zaradio je, a ostali na daljnje kiseljenje. LP!
već godinama tupiš ispod 2 a mogao si više puta zaraditi od 10-60℅ na ovoj stečajuši. Ovdje si izgubio i novce i dionice pa sad jalno zboriš igrajući se na virtualki. Samo gledaj šti će biti nakon izvješća. Ovo danas je samo zagrijavanje. LP.
[/quote]
Znači li to kolega da se Vi i dalje nastavljate kiseliti ovdje iako ste u međuvremenu propustili nekoliko odbijanaca.

ima ih tu par izgleda koji bi mogli OPG otvorit. Zamembana je INGRA. Dobio sam par puta po prstima pa sad pušem i na hladno. Ostaje za vidjet di će zatvorit, ali za sad ništa special

@ bananarama
ovdje je svaki prosječni ulagač već toliko kisel, da je sigurno sam sebi nejestiv

Zatvaranje sa najnižom dnevnom cijenom sugerira nastavak pada i u ponedjeljak. Uzgred rečeno sve mi se više ova firma čini kao neka financijska institucija, neki bankomat za odabrane. Oni se izgleda više ni ne bave ozbiljno građevinom nego samo izdavanjem jednih i poništavanjem drugih obveznica. Prelij iz šupljeg u prazno i beri mjesečnu plaću iznad predsjedničke. Dok traje traje, tko je lud nešto ozbiljno raditi pored ovakvog samouslužnog bankomata.

Ja se izvukao sa debelim minusom

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Zatvoreno sa preko 4℅ rasta u odnosu na jučer. Drhtave ručice srušile sa 13 tisuća kom na cijenu 2,46 sa 2,63. A mogli su to biti i maheri koji su vam prodavali na 2,60-2,73, pa će sad opet skupljati uz pomoć omf-a na 2,40-2,50 a onda opet isti scenarij u kojeg padaju iste i neke nove ovčice. Pustite ih neka sami sebi prodaju i neće moći dugi. Sad im je fond tu pa neka od njega kupuju na 2 ako im da. I ja ću samo neka spuste

neće uvijek biti ovako.

koliko ima jos omf negdje 300 000kom il manje????????????”

New Report

Close