kako izgleda stanje na kupnji, samo se čeka okidač….
Ja sam osobno pomislio da će ovo biti nešto značajnije, ali ništa od toga.
Samo su poništili jedne obveznice i izdali druge!
na kupnji sami lažnjaci, 1000H imao je 1001 dionicu :-PPPPP
A sada ponovno čekati da neosnovana euforija splasne pa se opet postaviti negdje ispod 2 kune. Već idući tjedan kada izdaju polugodišnje izvješće očekujem cijenu oko 2 kunića. Tko je zaradio 10%, zaradio je, a ostali na daljnje kiseljenje. LP!
[/quote]
Znači li to kolega da se Vi i dalje nastavljate kiseliti ovdje iako ste u međuvremenu propustili nekoliko odbijanaca.
ima ih tu par izgleda koji bi mogli OPG otvorit. Zamembana je INGRA. Dobio sam par puta po prstima pa sad pušem i na hladno. Ostaje za vidjet di će zatvorit, ali za sad ništa special
@ bananarama
ovdje je svaki prosječni ulagač već toliko kisel, da je sigurno sam sebi nejestiv
Zatvaranje sa najnižom dnevnom cijenom sugerira nastavak pada i u ponedjeljak. Uzgred rečeno sve mi se više ova firma čini kao neka financijska institucija, neki bankomat za odabrane. Oni se izgleda više ni ne bave ozbiljno građevinom nego samo izdavanjem jednih i poništavanjem drugih obveznica. Prelij iz šupljeg u prazno i beri mjesečnu plaću iznad predsjedničke. Dok traje traje, tko je lud nešto ozbiljno raditi pored ovakvog samouslužnog bankomata.
Ja se izvukao sa debelim minusom
Zatvoreno sa preko 4℅ rasta u odnosu na jučer. Drhtave ručice srušile sa 13 tisuća kom na cijenu 2,46 sa 2,63. A mogli su to biti i maheri koji su vam prodavali na 2,60-2,73, pa će sad opet skupljati uz pomoć omf-a na 2,40-2,50 a onda opet isti scenarij u kojeg padaju iste i neke nove ovčice. Pustite ih neka sami sebi prodaju i neće moći dugi. Sad im je fond tu pa neka od njega kupuju na 2 ako im da. I ja ću samo neka spuste