INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MATRIX90, reci nam kratko i jednostavno dokapitalizacija Ingre , koliko je trebalo novaca pripremiti, i u kojem [color=black]se omjeru odvijala [/color], vezano na ulog po 1 dionici… baš nisam s novcima na ti, tj. sve sam angažirala, a dokapitalizaciju Ingre želim sprovesti… jer sam u nju puno uložila. Morat ću nešto prodati, pa bih na vrijeme htjela odlučiti ,kako dalje……..Hvala unaprijed.

Može objašnjenje?

…dokapitalizacija Ingre , koliko je trebalo novaca pripremiti, i u kojem se omjeru odvijala , vezano na ulog po 1 dionici…

Na svake 4 dionice, stjecalo se pravo na jednu dionicu u dokapitalizaciji, po 35.000kn

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

miami: ” …dokapitalizacija Ingre , koliko je trebalo novaca pripremiti, i u kojem se omjeru odvijala , vezano na ulog po 1 dionici… ” Na svake 4 dionice, stjecalo se pravo na jednu dionicu u dokapitalizaciji, po 35.000kn

Kolko ja mogu dobiti na svoju 1 dionicu

…Bojim se da ovaj put nebu dokapitalizacije za “male” već samo za institucionalne.Ako netko ima prave informacije o ovom problemčiću bio bih veoma zahvalan da to podijeli i sa nama…[undecid]

To sam i jao cuo.
Neka i nebude za male, neka se malo sredi ta struktira.
Ako i bude za mirovince samo biti ce po paprenim cijenama.
Nije Oppenheim glup da dilluta svoj shareholding za male pare.
Jer cilj je i njemu da njegove dijonice rastu.
Biti ce dobro, jako dobro.
Jer treba puno casha, a to volim, znaci da firma radi…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

…Bojim se da ovaj put nebu dokapitalizacije za “male” već samo za institucionalne.Ako netko ima prave informacije o ovom problemčiću bio bih veoma zahvalan da to podijeli i sa nama…[undecid]

Nema veze ako neće biti za male toliko.
Šta neće onda institucionalni kupovati opet po 50-60k kuna?[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

svaka čast dioničarima al ovdje je previše ako,ako i samo ako
ako bude dokap, pa ako bude samo za instituc, pa ako openhajm, pa ako…

strah me tih ako

Postanite Eu-robovi

svaka čast dioničarima al ovdje je previše ako,ako i samo ako ako bude dokap, pa ako bude samo za instituc, pa ako openhajm, pa ako… strah me tih ako

Nestrpljivost i strah novopečenih dioničara. NHF
Čitajte kolega.[smiley]
Vjerojatno će INGRa bitu uskoro u fokusu. Samo polako.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

KRPA, to je odlično…možda se zato štopa cijena gore, jer je Odluka o cijeni vezana za prosjek zadnja tri mjeseca.
Zašto bi to dobivali samo institucionalni investitori – ja sam dioničar kao i oni ? !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ksafaric: ” …Bojim se da ovaj put nebu dokapitalizacije za “male” već samo za institucionalne.Ako netko ima prave informacije o ovom problemčiću bio bih veoma zahvalan da to podijeli i sa nama…[undecid] ” Nema veze ako neće biti za male toliko. Šta neće onda institucionalni kupovati opet po 50-60k kuna?[thumbsup]

Fer bi bilo da IPO ide po cijeni kolika je na burzi pa nema povlastene kupnje, nista se ne dilluta.
A cash ulazi u firmu.
Tako bi ja napravio, samo vidjet cemo kako ce se odrediti cijena.
To je uvijek bilo i biti ce dogovor Ingre i fondova kao i bilo koji IPO.
Nazalost cash treba sada a trziste je u banani.
Prije 3 mjeseca IPO bi bio dobar, ovako je tesko ocekivati 60K.
Osnove, osnove

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Gradnja novog putničkog terminala

14.2.2008 |

S razvojnim planovima Zračne luke Zagreb, odnosno gradnjom novoga putničkog terminala, jučer je članove Odbora za promet Županijske skupštine upoznao Boško Matković, glavni direktor Zračne luke. Županija u Zračnoj luci Zagreb ima vlasnički udio od pet posto. Novi putnički terminal gradit će se na dijelu sadašnje vojne baze Pleso za 3,3 milijuna putnika godišnje i koštati 212 milijuna eura.

Lokacijska dozvola izdana je u prosincu, uskoro ćemo raspisati arhitektonski natječaj, a novac će osigurati Zračna luka, država, Grad Zagreb i Europska investicijska banka.

http://www.limun.hr/main.aspx?id=250146

Ovdje je vijest o Tehnici reagirala[lol]

Kupnja – INGR-R-A
1 39.001,03
1 39.001,02
1 39.001,00
7 39.000,02
1 39.000,00

Prodaja – INGR-R-A
4 41.000,00
1 41.400,00
2 41.500,00
1 41.599,99
2 41.600,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close