jesmo.
još da malo prorade eu fondovi , i to je ono pravo.
http://hr.seebiz.eu/gradevinski-sektor-dosegnuo-dno-stizu-bolji-dani/ar-138462/
top 2 dionicar ima manje 12000kom a zadnja 3 dana uopce nije bilo prometa di su nestale dionice dali neko zna????????????
cak je kupljeno za 12kn da se podigne cijena za 4% ako to nije manipulacija neznam sta je, i kako to da seispod 500kn moze zadati nalog,dali neko zna????????”
top 2 dionicar ima manje 12000kom a zadnja 3 dana uopce nije bilo prometa di su nestale dionice dali neko zna????????????
cak je kupljeno za 12kn da se podigne cijena za 4% ako to nije manipulacija neznam sta je, i kako to da seispod 500kn moze zadati nalog,dali neko zna????????''
Netko lijepo “rastura” bid, ovim tempom moglo bi i na 2kn!?
Godišnji izvještaj stigao. Koliko sam na brzinu pogledao, uopće nije loš s obzirom na trgovanje. U usporedbi sa 2014 višestruko bolji.
2014-24M
12015-138M Dobit razdoblja.
Sveopći dug se i dalje smanjuje i kratkoročni i dugoročni-
Zajmovi, depoziti i sl-50M-što li je to?
Godišnji izvještaj stigao. Koliko sam na brzinu pogledao, uopće nije loš s obzirom na trgovanje. U usporedbi sa 2014 višestruko bolji.
2014-24M
U revizorskom izvješću je navedeno toliko nepoznanica i nakon PSN-e da se gubi bilo kakva želja za kupnjom “mačka u vreći”. Previše je stvari koje mogu krenuti po zlu a posla niotkuda o čemu i ovisi daljnja opstojnost firme kako i sam revizor u zaključku navodi. Još će se ovo godinama kiseliti i isisavati novac, nažalost.
2014-24M
U revizorskom izvješću je navedeno toliko nepoznanica i nakon PSN-e da se gubi bilo kakva želja za kupnjom "mačka u vreći". Previše je stvari koje mogu krenuti po zlu a posla niotkuda o čemu i ovisi daljnja opstojnost firme kako i sam revizor u zaključku navodi. Još će se ovo godinama kiseliti i isisavati novac, nažalost.
[/quote]
Kakvu ‘opstojnost firme’ spominjete. Pa zna se kolike fiksne prihode od Arene Ingra ima svake godine.
A što se tiče poslova, naravno da, da bi bilo koje poduzeće funkcioniralo mora raditi poslove.
I radi ih zna se gdje, što i koliko, a da bi dobro došao neki veći novi, naravno da bi, samo onda cijena dionice ne bi više bila 2,x!
Dakle tu smo taman na ‘koliko para toliko muzike’!
@pozitiva2
Upravo tako, sve receno kak i stvari stoje. Glazbe nema jer para nema, a para nema jer poslova nema a najgore je to da taj zacarani krug previse godina traje.