12250 na bidu. Dobra prilika za pobjeći iz ove stečajuše, a možda i zaraditi ako je kupljeno po 2kn.
Gdje je nestalo 17-18 M kn kapitala od zadnjeg kvartala?
Jesu li to još neka dodatna usklađivanja i jesmo li s tim sada gotovi?
Može li sada projekt u Alžiru biti dovoljan za preživljavanje do nekog ozbiljnijeg posla?
Kada će izdanje obveznica?
Ima li ozbiljnih investitora za kupnju Valmarovih dionica?
Ovdje puno pitanja, a nigdje odgovora.
Dobra pitanja kolega apolon…i ja se to pitam, a vjerojatno i svi dioničari…vrijeme će pokazat…ja mislim da su otišli najdalje u racionalizaciji posla i sad im samo treba pravi posao…
Zadnji Q je bio završetak prošle godine i pribrojan je godišnjem izvješću i ne pribraja se 1Q u novom ciklusu.
Projekt u Alžiru praktično je još u počecima zbog investitora a INGRA će tražiti anekse zbog toga i povećanje konačne cijene.
Obveznice još nisu nužne iako se priprema mogući izlazak s ponudom.
Valmarove dionice, njihova prodaja ili ne, ne pridonosi stanju i poslovanju INGRE.
Slazem se sa pitanjima od kolege Apolona.
S tim da bi se ja nadovezao s jos jednim pitanjem.
Sto je sa revizijom Irackog duga? Revizija u Beogradu je pokrenuta jos 2012. godine, a do sada nikakve obavijesti o tome. Zna li netko koliko mogu trajati takvi postupci?
Slažem se MEGIDO…jedino o prodaji dionica Valamara direktno ovisi i cijena dionica…naime ako se pojavi kupac cijelog paketa po 3,50 kn…hmmmm
Slažem se MEGIDO…jedino o prodaji dionica Valamara direktno ovisi i cijena dionica…naime ako se pojavi kupac cijelog paketa po 3,50 kn…hmmmm
[/quote Pisao sam o stanju firme a ne o cijeni dionice. Meni je sada važnije stanje firme nego trenutna cijena dionice, koja može u mjesec dana biti u relacijama 2-10-2(kn), no to ne pokazuje pravo stanje koje je dugoročno i održivo. Osobno moj ulog u INGRU je dugoročan-poput uplata u HZMO i očekujem vrijeme kada će mi stizati dividenda(mirovina). Neko će reći nije to sigurno-utopija, no ŠTO je danas a pogotovo u budućnosti sigurno? Još sam mlađi i mirovina je daaaaleeeekoooo-do tada zakonska 75?
[/quote Pisao sam o stanju firme a ne o cijeni dionice. Meni je sada važnije stanje firme nego trenutna cijena dionice, koja može u mjesec dana biti u relacijama 2-10-2(kn), no to ne pokazuje pravo stanje koje je dugoročno i održivo. Osobno moj ulog u INGRU je dugoročan-poput uplata u HZMO i očekujem vrijeme kada će mi stizati dividenda(mirovina). Neko će reći nije to sigurno-utopija, no ŠTO je danas a pogotovo u budućnosti sigurno? Još sam mlađi i mirovina je daaaaleeeekoooo-do tada zakonska 75?
Slažem se….
Ovdje puno pitanja, a nigdje odgovora.
Uvjek me zanimalo tko su vlasnici dionica ingre…. 3000 malih dionicara….. ako uzmemo da prvih 10 drzi 25% i da sigurno jos ima 30 koji imaju od 50 000 do 120 000 komada to je još nekih 25% ispada da nekih 50% dionica drzi cca 3000 dionicara tj u prosjeku 2 500 dionica sto je nekada bilo lip kolac u stotinama tisuca kuna a danas jedva 7 000 kn….
ovih prvih 50% sigurno nisu zainteresirani za prodaju a vjerovatni ni ovih drugih 50% jer su to premali iznosi i gubitak bi bio prevelik….
e sad tu u nekom među prostoru se nalaze sadasnji trgovci na ovim cijenama…. sa mozda ukupno dionica 1-2%…. cca max 200 000 komada
do cijene od 3,00 kn na prodaju je nekih 20 000 komada