ova bi godina isto mogla biti živahna, tek je 4 mjesec, a već je ugovoren duplo vrijedniji posao od prošlogodišnjeg u Hrvatskoj -prošle godine -sanacija klizišta na Lazu od 900000 kn -a ovo od milju i 800 -bit će para hehehe
A kako je krenulo i izvješće bi kroz koji dan moglo biti na ovim razinama -nažalost
malo sam ironičan, al što reći na ovo -dugo ništa, a onda posao ove vrijednosti -ne znam što reći
Ova bi godina mogla biti prekretnica u poslovanju ingre…. Ne tako davno se naveliko pisalo da ce ingra imati veliku ulogu u projektu izgradnje komplekda srđ… Tu se spominjaloa i uloga Mesica i veze sa investitorom…
AKo ovo nije oporavak i razlog da se veselimo ne znam sto je, a i Mesic se “vraća u aktivnu politiku” 🙂 Nije nagovor…
i di je naslov na Poslovnom Ingra ugovorila posao???
A porastao je i broj građevinskih radova, čak i N Bakić ima članak u novinama gdje nas obavještava da se vratio optimizam među Hrvate.
jos 20 k ima za unovcit na kupnji , to je jasno
ova bi godina isto mogla biti živahna, tek je 4 mjesec, a već je ugovoren duplo vrijedniji posao od prošlogodišnjeg u Hrvatskoj -prošle godine -sanacija klizišta na Lazu od 900000 kn -a ovo od milju i 800 -bit će para hehehe
A kako je krenulo i izvješće bi kroz koji dan moglo biti na ovim razinama -nažalost
malo sam ironičan, al što reći na ovo -dugo ništa, a onda posao ove vrijednosti -ne znam što reći
ako nastave takvim tempom ugovaranja posla, mi smo već 2030 godine na preko 14 000 mlrd, a možete misliti koliko će tada biti cijena dionice, ako bi ona rasla kao prihodi, oko 2mil kn/1kom, zato sam ja kupio malo, da se ne obogatite samo vi
Cemu tolki porast? Ima kakva objava?
a kakav je to porast? ukupan promet 48 K kuna, prosječna cijena 2,69 kn po dionici…smiješno
cim ovi spameri sjasu s teme odmah rast 🙂 kad je f1 Q?
Cemu tolki porast? Ima kakva objava?
ima objava, ugovoren posao od skoro 2 mil. kuna