Diskutiramo o mogućem scenariju poslovnih transakcija (proknjiženih) i realiziranih.
U ponedjeljak ćemo vidjeti stvarne rezultate i biti pametniji s obzirom s koje strane smo “drukali”.
Ma samo jedno pitanje, jel netko zna dali su isplaćene obveze po obveznicama od 12 mjeseca 2015., nitko o tome ne piše pa se nadam da su plaćene…znam da IGH svoje nije platio, a za Ingru nisam našao taj podatak
Više mi nije čudno šta Ingra ne raste, nakon ovakvog izvješća Podravke cijena dionice joj još malo padne.
Treba malo dublje ući u podravkino izvješće pa se vidi što se krije iza tih brojki. Inače nje loše s obzirom na situaciju ali i tržište zna svoje. Podravka i Ingra su za mene neusporedive, teški je to izjednačavat
da kolega u pravu ste ingra je odradila svoju karmu sad slijedi opravak, a kad ce izvjesce???????????
Izvješće do 16,30 kao i obično no rok je do ponoći ove prijestupne godine.
77 milijuna dobiti nakon oporezivanja, interesantno 10 minuta prije objavljeno i obrisano pogrešno izvješće, nekonsolidirano objavljeno pod oznakom konsolidirano, kao posljedica, netko ostao bez dionica.
hm..izvještaj došao na gledalicu pBZ-a u 16.25 a na Zse 1. izvještaj tek u 16.28 a ostali nakon 16.30.
Uvijek prije dođe na ZSe!!!
77 milijuna dobiti nakon oporezivanja, interesantno 10 minuta prije objavljeno i obrisano pogrešno izvješće, nekonsolidirano objavljeno pod oznakom konsolidirano, kao posljedica, netko ostao bez dionica.
Znači opet gubitak u 4 kvartalu! Lijepo, idemo stopama IGH-a!
Pa sad ako gledamo u sveukupnosti INGRA jedina bilježi dobit od građevinara!
I da …..gubitak od 209m kuna iz 2014. je dobit od 51m kuna!!!!
Neto dug na dan 31.12.2015. iznosi 644 milijuna kuna i smanjen je za 144 milijuna kuna
u odnosu na 31.12.2014. kada je iznosio 788 milijuna kuna.