@pozitiva 2
poštovani kolega -kod svakog ulaganja je potrebno učiniti neke predradnje, npr. pročitati financijsko izvješće, sagledat situaciju iz drukčijeg konteksta -vjerujem da bi i vama bilo lakše investirati da se usredotočite na neke činjenice, a to je da je BVPS po zadnjem izvješću 7,05 kn, te da se u tom kontekstu trenutno trguje na razni cijene 40% vrijednosti firme, po mojoj analizi bi na sljedećem izvješću BVPS trebao biti u rasponu od 7,05 do 7,8 kn -ovisno o realizaciji i uplatama.
Na tržište treba gledati i u kontekstu političke situacije – izbor nove Vlade, ( ne zanima me politika, ali u korelaciji je s biznisom pa treba gledati i u tom kontekstu ) a pogotovo ako će bar donekle odraditi što je najavila pozitivno će utjecati na tržište, a prvi znak će biti već ovaj tjedan pred nama.
Dakle, na burzi nije 1 i 1 =2 -već može biti i 11 🙂
Ne znam za državu ali za Ingru si preskup. Nikakve koristi!
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/412858/Lazu-narod-da-sam-skup-nece-me-se-rijesiti-ukidanjem-Ureda.html?utm_source=sharebox&utm_medium=www.jutarnji.hr&utm_campaign=sharebox_portal
Sredinom veljače je izvješće. Gospodin D.K. dokupio još. Ne muči ga porez na kapitalni dobit, pad burzi vani i letargija na našem tržištu.. Čestitke..
Zna isto što i mi predstečajna završila, dugovanje smanjeno, prihodi se povečavaju, poslova za funkcioniranje ima, najam od Arene i održavanja iste je tu…izdavanjem obveznica bit će i bolje e da se objavi još koji dobar poslić i di nam je kraj…
gos kos opwt povecao za dobrih 20000kom sta to on zna da kupuje a mi neznamo ??????????????
Ako je zar se nebih trebalo objavit na zes?
On zna sta ce bit mi znamo sta je sad
1. Privremeno nerevidirano nekonsolidirano i nerevidirano konsolidirano izvješće za
poslovnu godinu 2015. Datum objave: 29.2.2016.
2. Revidirano nekonsolidirano i revidirano konsolidirano izvješće za poslovnu godinu
2015. Datum objave: 29.4.2016.
3. Nekonsolidirano i konsolidirano izvješće za prvo tromjesečje poslovne godine 2016.
Datum objave: 29.4.2016.
4. Nekonsolidirano i konsolidirano polugodišnje izvješće za poslovnu godinu 2016.
Datum objave: 29.7.2016.
5. Nekonsolidirano i konsolidirano izvješće za treće tromjesečje poslovne godine 2016.
Datum objave: 31.10.2016.
Šta kažu kad je izvješće…?