Znaći sada znate kada će prihod od zakupa Arene ići Ingri, već se nazire taj dan.
2031. godine.
Do tada služi za otplatu dugova.
lp
Znaći sada znate kada će prihod od zakupa Arene ići Ingri, već se nazire taj dan.
2031. godine.
Do tada služi za otplatu dugova.
lp
A vidićemo uskoro i interes stranaca za INGRU. Nije tako daleko, cca 6-8 mjeseci.
lp-
A vidićemo uskoro i interes stranaca za INGRU. Nije tako daleko, cca 6-8 mjeseci.
lp-
[/quote]
Upravo tako, moglo bi biti ubrzo opet jako vatreno na ovoj dionici kao što je i običaj!
ako se dug smanjuje onda bi valjd firma rebala biti skuplja tj dionica ako jos i radi to te svakako jako dobra situacija za dionicere puno bolaj nego prije ps to sto neraste ima puno bokljih dionica koje nerastu dapace i poadaju trenutno . a ima i slobodnih 10milja dionica tak da moze i na 0,20lipa ju zatuci ako zele isto tako mogu je napucati i na 20kn ako to neko jaci zeli.
ako se dug smanjuje onda bi valjd firma rebala biti skuplja tj dionica ako jos i radi to te svakako jako dobra situacija za dionicere puno bolaj nego prije ps to sto neraste ima puno bokljih dionica koje nerastu dapace i poadaju trenutno . a ima i slobodnih 10milja dionica tak da moze i na 0,20lipa ju zatuci ako zele isto tako mogu je napucati i na 20kn ako to neko jaci zeli.
Bacio ja ješku, prosulo se cca 20 tisućica, al nekako kupnja se postavila previsoko i neda do barem 2,50. A nekima dojadilo čekati i dali bi i uz gubitak pokojeg bureka.
Puno njih se nadalo da će se cijena dizati nakon dobrog drugog izvješća, pa su se razočarali…ni ja se iskreno nisam nadao tome…strpljan, spašen…tako kažu
Jutarnji tiskano….
Holding je osnovao podružnicu samo za Arenu koja je ovoga rujna zaradila kao u protekle tri godine…
Iz arene najavljuju da je raspored događanja za 2016 godnu gotovo popunjen…
Puno njih se nadalo da će se cijena dizati nakon dobrog drugog izvješća, pa su se razočarali…ni ja se iskreno nisam nadao tome…strpljan, spašen…tako kažu
Porez na kapitalnu dobit od 2016.
Betoniraju se nalozi na nekoliko godina…u većini slučajeva.
Što i kako dalje?
Porez na kapitalnu dobit od 2016.
Betoniraju se nalozi na nekoliko godina…u većini slučajeva.
Što i kako dalje?