odlično! šteta kaj nema veze s ingrom
rellik: ” http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/trigranit-projekti-u-skt.-petersburgu-vrijedni-500-milijarde-eura,9418.html ” odlično! šteta kaj nema veze s ingrom
Zasto decki iz Makedonijata to nebi mogli raditi??
Evo malo analize TA, da znamo gdje smo…[thumbsup]
od cijele tvoje analize zaboravio si najbitnije …
divergenciju … snimi RSI …
ostalo nema veze s TA
Evo malo analize TA, da znamo gdje smo…[thumbsup]
Rekoh neki dan prošli tjedan da je tako !
Von Braun: ” Evo malo analize TA, da znamo gdje smo…[thumbsup]” od cijele tvoje analize zaboravio si najbitnije … divergenciju … snimi RSI … ostalo nema veze s TA
Pa i RSI daje za pravo isti info kao i MACD i STOHASTIC .
lanica:
”
rellik: ” http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/trigranit-projekti-u-skt.-petersburgu-vrijedni-500-milijarde-eura,9418.html ” odlično! šteta kaj nema veze s ingrom
”
Zasto decki iz Makedonijata to nebi mogli raditi??
dečki moji najgora stvar kaj vam se može desit je da cijenu ingre drže nekakve špekulacije a vidim da je to sve češći primjer na ingri
fazan: ” Von Braun: ” Evo malo analize TA, da znamo gdje smo…[thumbsup]” od cijele tvoje analize zaboravio si najbitnije … divergenciju … snimi RSI … ostalo nema veze s TA ” Pa i RSI daje za pravo isti info kao i MACD i STOHASTIC .
ajde razvuci onda MACD, STOHASTIC i RSI i pokaži nam koji daje divergenciju …
izgleda da je udvaranju između kupnje i prodaje došao kraj,kupnja jača..[thumbsup]
(uf f,već sam se bio zabrinuo…)
Hrvatskom konzorciju ide sarajevski bajpas?
Objavljeno: 25.02.2008. u 13:06
Izvor: San
Izvođač radova na LOT-u 2 sarajevske obilaznice, popularno nazvane sarajevski bajpas, trebao bi biti konzorcij firmi iz Hrvatske koji čine “JV”, “Koteks”, “INGRA” i “GP Dubrovnik”. Rekao je ovo u petak za “San” ministar prometa i komunikacija FBiH Nail Šećkanović.
Šta je sa ovom dionicom? Jedan dan se trži ko` mutava i stalno ja na prvoj stranici foruma a drugi dan nema ni transakcija niti koga zanima na forumu.
Šta je sa ovom dionicom? Jedan dan se trži ko` mutava i stalno ja na prvoj stranici foruma a drugi dan nema ni transakcija niti koga zanima na forumu.
a sto bi bilo,ljudi se ponadali mogucoj dokap. pa kad su vidjeli da od tog nista sad je letargija[bye] ko i svugdje