Porast ukupnih prihoda kao i neto dobiti rezultat je isteka opcije prijevremenog
otkupa Arene Zagreb od strane zakupoprimca – društva Zagrebački holding d.o.o.
Dajte kolega, kakve je to uzročnosti, prihodi i novčani tijek?
Hoce li se do kraja dana zaustaviti barem malo iznad 3kn. Kako je krenulo po bidu nisam siguran
Hoce li se do kraja dana zaustaviti barem malo iznad 3kn. Kako je krenulo po bidu nisam siguran
ukupan dug 790 cca m. kn.
UKUPNI PRIHODI 322.506 m.kn.
. Kamate, tečajne razlike, dividende, slični prihodi iz odnosa s
nepovezanim poduzetnicima i drugim osobama” 27.430.663 m. kn
kolko ste skupili ispod 3 kn 🙂
u pravu ste kolega, 13 M u kvartalu
koje dobro izvjesce ingra iznenaduje a drugu godinu kad sjedne 7milja od najma arene ostali prihodi pa ingra ce biti uskoro najbolja dionica ???????????? jedino mi nije jasno zasto dionica neraste pa bila je veca cjena kad je dug bio duplo sta se dogada??????????
[/quote]
A iz čega će vratiti dug kada su sve rasprodali a novih poslova već godinama nema? E moj Megido još ćeš ti godinama ovdje kibiti bez pomaka.
[/quote]
A iz čega će vratiti dug kada su sve rasprodali a novih poslova već godinama nema? E moj Megido još ćeš ti godinama ovdje kibiti bez pomaka.
[/quote]Tako si se pitao i prije odakle će vratiti preo Milijarde duga i da ide u stečaj, pa evo dočekali pluseve u poslovanju a ti i dalje se nisi maknuo sa stečaja. Ne brine mene cijena dionice, to se skuplja i burekdžijski trguje, meni je važno poslovanje u idućim godinama, a to ide bolje i bolje. Poslove pobroji, zbroji pa buš videl koliko stotina milijunčeka je još u igri, plus deseci milijunčeka od Arene. Burekmajstori ovdje propali, ni danas nije išlo do 3,50 pa nazad kako su planirali i sad razočarano plju..u. hehehe. Pozz
koje dobro izvjesce ingra iznenaduje a drugu godinu kad sjedne 7milja od najma arene ostali prihodi pa ingra ce biti uskoro najbolja dionica ???????????? jedino mi nije jasno zasto dionica neraste pa bila je veca cjena kad je dug bio duplo sta se dogada??????????
nema tu puno mudrolije! što više “malih” ulagača to manja cijena. neke komentare je teško shvatit.. vjerojatno i nekome moje ali tu ima toliko drukera i burekđija da je to za poludit..