evo za sve ingraše:
Ma polako…a koji su to stanovi koji su još uvijek u vlasništvu INGRA-e?
Koliko je meni poznato INGRA je sve stanove prodala, u zadnjoj turi je Halihodžić kupio sve što je preostalo, uključujući i garažu. E sad ako govorimo o poslovnim prostorima…ajmo se ne zamarati s tim minijaturama koje su ostale još u vlasništvu INGRA-e.
Možda griješim u iznesenom, ali ja mislim da portaloko griješi…
Pa to i piše svi stanovi su prodani, a još je ostalo 25% poslovnih prostora za najam ili prodaju…dok su ostali pp našli svog kupca ili najmoprimca ( te se čeka njihova primopredaja do kraja godine tj.završetka radova iz roh bau faze u uporabnu fazu šta je malo potrajalo)…
Da li tko ima konkretnu informaciju s linkom koja se može provjeriti o raspodjeli dobiti INGRE?
Dionica Ingre je premještena na nižu kotaciju zbog smanjenja troškova sa 75.000 godišnje na 16.000 godišnje a za same dioničare to neće imati nikakvih implikacija niti negativnih posljedica.
Izvještavanje ionako ide na dosadašnji način.
Bravo za Upravu i prijedlog, koji je prihvačen od strane vlasnika.
Tko god širi drugačije neistine, proziran je druker i ne zaslužuje biti na ovom forumu jer ne sudjeluje u konstruktivnom promišljanju i razmjeni informacija veće se služi manipulacijom. Kod mene na “ignore” odavno.
Pa to i piše svi stanovi su prodani, a još je ostalo 25% poslovnih prostora za najam ili prodaju…dok su ostali pp našli svog kupca ili najmoprimca ( te se čeka njihova primopredaja do kraja godine tj.završetka radova iz roh bau faze u uporabnu fazu šta je malo potrajalo)…
Izbaci brojke, nemoj samo navlačiti.
Sve ti je reka. ohohoooo je po meni odlicna cijena najma. Jos ako povrh ohohooooa najmoprimci placaju pricuvu i komunalnu naknadu to je super. Pored toga stan u kojem su prije zivili podstanari je lakse utrziv nego novi jer to su vec stanovi sa dusom u kojima se rigalo,hebalo,plakalo,veselilo…
Točno sam zna ki će rigat otrovnu žuč. Ajd da je istina pa bi čovik reka o.k. Ali ne radi se o stanovima s dušom ili bez nje, već se radi o poslovnim prostorima. Stanovi su prodani ka šta znaš ee. Lipi pozz jalnim dušama.
Izbaci brojke, nemoj samo navlačiti.