Ako su podaci od jučer onda nije bilo transakcije, kao što nije bilo ni jučer, dakle sve je još od Petka. Pozz
Ask se i dalje “nabildava” ali gdje si ti nalozi, na kojoj vrijednosti cuce![emo_zacudjen]
Pa,,,,i mojih 50.000 dionica stoje već dugo na asku i to rasponu između 5 i 6 kn. Nikad se ne zna.[emo_smijesak]
Pa,,,,i mojih 50.000 dionica stoje već dugo na asku i to rasponu između 5 i 6 kn. Nikad se ne zna.[emo_smijesak]
ajde ih makni na sat vremena… kad su tvoje, da vidimo… i megido svojih 70000. i nestala prodaja
ajde ih makni na sat vremena… kad su tvoje, da vidimo… i megido svojih 70000. i nestala prodaja
[/quote]Od kuda tebi info o mojoj količini dionica na asku?
Ajmo odraditi Skupštinu…nakon toga zasipati ured za odnose sa javnošću pismenim pitanjima i tako održavati transparentnost.
Ako neće surađivati, nečemo ni mi!
Ajmo odraditi Skupštinu…nakon toga zasipati ured za odnose sa javnošću pismenim pitanjima i tako održavati transparentnost.
Ako neće surađivati, nečemo ni mi!
Stvarno..ja jos nisam vidio ovoliku kolicinu na asku..hocemo li prijeci 400k na prodaji? 😉