mogao bi Igor nešto i na ovome ugovoriti, to su veliki poslovi, a iNGRA ima iskustva i znanja na izgradnji bolničkih kompleksa. A u Alžiru imaju dobre kontakte i veze što je jako bitno. AL vidjet ćemo što će biti. Samo da nas situacija s Grčkom ne uništi.
Meni isto to nikad nije bilo jasno..jedino mi pada napamet da je kupovao neke dionice pa sića koja mu je ostala ‘ulupao’ u Ingru 🙂
http://www.zse.hr/userdocsimages/revizor/INGR_revizor_2014_nekonsolidirano_HR.pdf
Revizorsko izvješće iznosi nekoliko problematičnih knjiženja prihoda. Nimalo ohrabrujuće!
Prošlost nas ne treba zanimati previše, već budućnost, a prema očekivanjima uprave, trebalo bi se već napokon krenuti s velikim poslovima.
A onda će rezultati biti daleko bolji (pozitivni svakako).
A ne treba zaboraviti ni da je book INGR-e nakon uspješne predstečajne skoro 5,50 kn, tako da tu ima dosta rezerve u odnosu na cijenu dionice.
samo sam htio naglasiti da je njih 8 u 3 godine uzelo 15miliona kuna. a ingra je u 3 godine sklopila isto toliko vrijedne poslove.. pa se pitam na osnovu čega su si podigli plaće do tih razina. ovaj bauštelac kojeg spominješ svoju plaću u Njemačjoj pošteno zaradi… Al nebi uspoređivo ingru s firmama u njemačkoj i primanjima. Ima i u Hrvatskoj firmi koje su dobro stojeće al eto Ingra je broj 1 po visini plaće unatoč situaciji i dugu kojeg imaju na sebi ne štede. kud to vodi?
hoće li ingra u 2015 zaraditi 5 miliona da isplati plaću osmorici veličanstvenih?
megido se žalio na male naloge pa su sada dodali po dvije 00
4000 2,98
5000 3,00
5000 3,04
2000 3,05
2769 3,06
10455 3,07
Prošlost nas ne treba zanimati previše, već budućnost, a prema očekivanjima uprave, trebalo bi se već napokon krenuti s velikim poslovima.
A onda će rezultati biti daleko bolji (pozitivni svakako).
A ne treba zaboraviti ni da je book INGR-e nakon uspješne predstečajne skoro 5,50 kn, tako da tu ima dosta rezerve u odnosu na cijenu dionice.
Book je 2,39
book je bio 2,39kn sve dok u revizorskom izvješću isti nije naveo da su rezultat i imovina društva na dan 31.12.2014. precjenjeni(nabrijani) za 24,6 miliona kn. ta da u slučaju prijevremenog otkupa Arene, knjigovodstvena vrijednost ulagana u povezano društvo Lanište d.o.o. u iznosu od 85miliona ne bi bilo nadoknadivo
nestalo kamikaza [emo_zacudjen][emo_beztona]