Neke je uhvatila panika pa su prodali, a neki su ovih zadnjih par dana smatrali kako je ovo izvrsna prilika za dokup.
Lipanj je pred vratima. Vidjet ćemo hoće li imati glavobolju ovi koji su prodali ili mi koji smo kupili [emo_smijesak]
Jel zna netko o cemu se tocno radi..konkretno?
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-ponistila-transakcije-dionicama-dalekovoda-i-ingre/ar-112759/
Mislio sam tocno..zasto je to bilo iskrivljavanje slike vrijednosti dionice?
Nije mi to jasno pored svega sto prođe svakodnevno
Mislim nije proslo 3 dionice pa da netko tako manipulira cijenom nego skoro tisucu komada
Mislio sam tocno..zasto je to bilo iskrivljavanje slike vrijednosti dionice?
Nije mi to jasno pored svega sto prođe svakodnevno
Mislim nije proslo 3 dionice pa da netko tako manipulira cijenom nego skoro tisucu komada
@ noiz i megido1
pozdrav,
ovdje se po mojoj pretpostavci dogodilo ovo:
prvo je osoba A prodala ako se ne varam 976 kom osobi B, zatim je isti dvojac tj, osoba B prodala isti broj dionica osobi A – i tu je nastao problem – ta cijena od 3.11 u obje transakcije i istim brojem dionica je u tom trenutku bio pad cijene -a s obzirom da su se dionice po tome vratile prvobitnom vlasniku -to se očito smatra manipulacijom cijene i zato je ta druga transakcija blokirana
Zanimljivo je da je do 4 kn, samo cca 200 tisućica kuna prometa. Ask je veoma tanak.
Naravno da se želi uhvatiti što niže, ali očito to neće baš proći.
Može samo na ovakav način, prodajom između sebe, jer prodaje ispod 3,50 skoro da i nema (a i iznad toga je jako slaba).
Pa ceka se objava onog najavljivanog natjecaja koji je trebao bit zavrsen do lipnja..nadam se samo da sutnja ne znaci da nisu dobili posao
Toplo je pa se nikom neda. INGRA unatoč tome radi i priprema nove ugovore. Strplivo kao i do sada. Građevina počela rasti…
Toplo je pa se nikom neda. INGRA unatoč tome radi i priprema nove ugovore. Strplivo kao i do sada. Građevina počela rasti…
Koje nove ugovore?