Kakav prosijek? Kakvih 100 ljudi? Sve krivo procitajte malo bolje…
firma koja je jedva preživjela daje najveće plaće u hrvatskoj.pa što imam dalje čitat. Ni jednog trena uza sve poteškoće sebe nisu zakinuli ni za lipu, nego su si i dobrano podebljali primanja.
Evo natjerašte me da palim comp, ne branim ja nikoga ali nema 100 ljudi na tom prosijeku.
2010 2011 2012 2013 2014
Broj članova uprave 3 2 2 1 1
Broj zaposlenih 111 96 50 4 8
Prosječna neto plaća (u kn) 18.115 14.793 19.589 138.284 53.684
Iz RDG za 2014. godinu je navedeno :Neto plaće i nadnice 3.919.898kn
Kad bi bilo za 100 ljudi taj prosijek od 53.684kn na bazi godine koje bi to bile nebulozne vrijednosti, odakle?
Najveće plaće isplaćuju se, prema godišnjim financijskim izvještajima, u Ingri – mjesečni je prosjek 53.684 kune neto…
Postoji i fluktuacija radne snage tijekom godine, dolasci i odlasci…zatim povezana društva kroz ustup radne snage…
Još uvijek čekamo stambeni kompleks blizu dobro poznatog objekta svima nama, zatim potpisi novih ugovora s obzirom da su garancije dobivene od francuskih banaka…HR nije imala snage za izdavanje garancije svojim tvrtkama …
pozdrav,
moram se uključiti u raspravu, jer neki očito ne razumiju razliku između Ingre i Ingre grupe.
Dakle Ingra je na dan 31.12.2014 imala 9 zaposlenih, A Ingra grupa što uključuje Ingru i tvrtke kćeri je imala 96 zaposlenih -to jasno piše na prvoj strani godišnjeg konsolidiranog i nekonsolidiranog izvješća, dakle da rezimiramo kad se govori o prosječnoj plaći od 53 684 onda se to odnosi na ovih 9 iz same Ingre -možete si onda samo zamisliti kolika je plaća predsjednika Uprave -jer svi znamo što je prosjek -neki jedu meso, a neki zelje, a prosjek nam je sarma 😀
Dali je ovo jedan od razloga zašto je cijena dionice pala ovako nisko i koliko nas predsjednik uprave ima dionica na skrbnickim racunima
@ mirociro
to vam je bar jednostavno za saznati, javite se u SKDD , platite i dobite popis dioničara, pa vidite i da li ima skrbničkih računa i na koju količinu
mene je to pitanje isto zanimalo prije otprilike 3 mjeseca ,platio sam i saznao te podatke.
“Dali je ovo jedan od razloga zašto je cijena dionice pala ovako nisko i koliko nas predsjednik uprave ima dionica na skrbnickim racunima”
Vrlo blizu istine, kolega.
Nadam se da će u buduće vrijeme i ostali dioničari imati koristi od ove tvrtke a ne samo pojedinci?
Dok je cijena niska svi imaju priliku nakrcati se i poslije biti pametni kad poraste. Prema tome nema povoda da se nekome zamjera ako ima po skrbničkim. Možda imam i ja na nekoliko računa, samo da me se ne vidi u top10? Mogu to i svi ostali.I ko to brani? Niko, može se po zakonu pa neka po zakonu i bude.