INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakav prosijek? Kakvih 100 ljudi? Sve krivo procitajte malo bolje…

firma koja je jedva preživjela daje najveće plaće u hrvatskoj.pa što imam dalje čitat. Ni jednog trena uza sve poteškoće sebe nisu zakinuli ni za lipu, nego su si i dobrano podebljali primanja.

Evo natjerašte me da palim comp, ne branim ja nikoga ali nema 100 ljudi na tom prosijeku.

2010 2011 2012 2013 2014
Broj članova uprave 3 2 2 1 1
Broj zaposlenih 111 96 50 4 8
Prosječna neto plaća (u kn) 18.115 14.793 19.589 138.284 53.684

Iz RDG za 2014. godinu je navedeno :Neto plaće i nadnice 3.919.898kn
Kad bi bilo za 100 ljudi taj prosijek od 53.684kn na bazi godine koje bi to bile nebulozne vrijednosti, odakle?

Najveće plaće isplaćuju se, prema godišnjim financijskim izvještajima, u Ingri – mjesečni je prosjek 53.684 kune neto…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Postoji i fluktuacija radne snage tijekom godine, dolasci i odlasci…zatim povezana društva kroz ustup radne snage…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Još uvijek čekamo stambeni kompleks blizu dobro poznatog objekta svima nama, zatim potpisi novih ugovora s obzirom da su garancije dobivene od francuskih banaka…HR nije imala snage za izdavanje garancije svojim tvrtkama …

pozdrav,

moram se uključiti u raspravu, jer neki očito ne razumiju razliku između Ingre i Ingre grupe.
Dakle Ingra je na dan 31.12.2014 imala 9 zaposlenih, A Ingra grupa što uključuje Ingru i tvrtke kćeri je imala 96 zaposlenih -to jasno piše na prvoj strani godišnjeg konsolidiranog i nekonsolidiranog izvješća, dakle da rezimiramo kad se govori o prosječnoj plaći od 53 684 onda se to odnosi na ovih 9 iz same Ingre -možete si onda samo zamisliti kolika je plaća predsjednika Uprave -jer svi znamo što je prosjek -neki jedu meso, a neki zelje, a prosjek nam je sarma 😀

Dali je ovo jedan od razloga zašto je cijena dionice pala ovako nisko i koliko nas predsjednik uprave ima dionica na skrbnickim racunima

@ mirociro

to vam je bar jednostavno za saznati, javite se u SKDD , platite i dobite popis dioničara, pa vidite i da li ima skrbničkih računa i na koju količinu
mene je to pitanje isto zanimalo prije otprilike 3 mjeseca ,platio sam i saznao te podatke.

“Dali je ovo jedan od razloga zašto je cijena dionice pala ovako nisko i koliko nas predsjednik uprave ima dionica na skrbnickim racunima”

Vrlo blizu istine, kolega.

Nadam se da će u buduće vrijeme i ostali dioničari imati koristi od ove tvrtke a ne samo pojedinci?

Dok je cijena niska svi imaju priliku nakrcati se i poslije biti pametni kad poraste. Prema tome nema povoda da se nekome zamjera ako ima po skrbničkim. Možda imam i ja na nekoliko računa, samo da me se ne vidi u top10? Mogu to i svi ostali.I ko to brani? Niko, može se po zakonu pa neka po zakonu i bude.

neće uvijek biti ovako.

nije baš tako, a šta ako ima skrbnički račun pod zaporkom?
Uglavnom igrači igraju pod zaporkom, a to zna samo skrbnička banka.

New Report

Close