Revizija indeksa CROBEX i CROBEXtr
Uvjete za uključenje u CROBEX® i CROBEXtr© zadovoljile su dionice društava:
– Turisthotel d.d.
– Luka Ploče d.d.
– HUP – Zagreb d.d.
– Plava laguna d.d.
– Liburnia Riviera Hoteli d.d.
– Imperial d.d.
– Hoteli Maestral d.d.
– Ingra d.d
dobro stoji ingra na ny [emo_zacudjen] [emo_namigusa]
što to donosi dionici ingre???
može donijeti samo dobro.investicijski fondovi više ulažu u dionice iz sastava crobex nego u one koje su izvan njega. što bi za dionicu ingre značila kupovina od strane fonda od npr. desetak milijuna kuna zaključite sami, a za fond to i nije neka svota.vidjet ćemo što će biti, nadam se dobrom, a ovo također smatram pomakom ka boljem.pozdrav
kolega svi se mi nadamo boljem 🙂 ali ćemo vidit što će biti haha
ako je ovo ta navala povodom ulaska u crobex onda bolje da nije nikad ni ušla, haha
A ocito su mi trenutno ove druge pridoslice zanimljivije..sigurno i adris u fokusu
Doci cemo i mi valjda na red..osjecam se lagano zapostavljeno al dobro 🙂
Nakon ovoliko letargije zaključak je jasan. Loša vijest će je gurnuti puno dole a dobra vijest puno gore. Što li će doći, samo nagađanje a samim time i pravovremeno trgovanje. Sada se zauzimaju pozicije budućih događaja.
[emo_ooooo] moram si to stavit u bilježnicu o trgovanju,znaći ako bude loša vijest će past,a ako bude dobra će rasti.aha [emo_palacg]
Nakon ovoliko letargije zaključak je jasan. Loša vijest će je gurnuti puno dole a dobra vijest puno gore. Što li će doći, samo nagađanje a samim time i pravovremeno trgovanje. Sada se zauzimaju pozicije budućih događaja.
Šteta što nisi primijetio boldanu riječ. Onda se nebi toliko trebalo iščuđavati mom mišljenju koje nije zakon. Pozz