INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK: ” Slavonski Brod: Bio Adria gradit će tvornicu biodizela SLAVONSKI BROD, 21. veljače 2008. (Hina) – Bio Adria, tvrtka kći zagrebačke Ingre, gradit će u Luci Brod u Slavonskome Brodu najveću tvornicu bio dizela u nas s godišnjom proizvodnjom od 150 tisuća tona, a ugovor o korištenju 94 tisuće četvornih metara lučkog zemljišta s pravom gradnje s predsjednikom uprave Luke Brod Marijanom Jurićem potpisao je danas voditelj projekta Rajko Vučković. ” Bilo bi zanimljivo saznati koliko je posao vrijedan?

Evo članak , 58 milijuna EURA, ca 420 milijuna kuna.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/bio-adria-gradit-ce-tvornicu-biodizela,9165.html
[thumbsup][thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zajedno sa projektom u Ivanić Gradu, to je novih poslova ukupno preko 900 milijuna kuna!!
To već nadmašuje ciejle prihode u 2007. godini i to debelo.
Samo nek bude situacija na burzi OK , vrlo brzo smo na ATH preko 60 000 kuna, sutra vjerojatna blokada.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/eko-projekti-u-ivanicu-vrijedni-skoro-60-milijuna-eura,6644.html

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo je interesantno. Seebiz- Hrvatska kompanija još čeka rezultate tri natječaja za gradnju cesta u Makedoniji, a u svjetlu pojačane izvozne kampanje hrvatskih građevinara zanimljivo je da upravo Mavrovo ima licencu za obavljanje poslova u visokogradnji i niskogradnji u Rusiji. S obzirom da iz Ingre najavljuju mogućnost sudjelovanja u velikom građevinskom pothvatu u Sočiju za pripreme Olimpijskih igara, nije slučajno njihovo zanimanje za Mavrovo. [rolleyes]

Evo i članka:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-kupuje-mavrovo-radi-operative,9154.html
[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim da se ovdje nesto čudno dešava …..

Možda i narastemo malo nakon sjednice sutra …….

plavi: ” SLK: ” Slavonski Brod: Bio Adria gradit će tvornicu biodizela SLAVONSKI BROD, 21. veljače 2008. (Hina) – Bio Adria, tvrtka kći zagrebačke Ingre, gradit će u Luci Brod u Slavonskome Brodu najveću tvornicu bio dizela u nas s godišnjom proizvodnjom od 150 tisuća tona, a ugovor o korištenju 94 tisuće četvornih metara lučkog zemljišta s pravom gradnje s predsjednikom uprave Luke Brod Marijanom Jurićem potpisao je danas voditelj projekta Rajko Vučković. ” Bilo bi zanimljivo saznati koliko je posao vrijedan? ” Evo članak , 58 milijuna EURA, ca 420 milijuna kuna. http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/bio-adria-gradit-ce-tvornicu-biodizela,9165.html [thumbsup][thumbsup]

Čudno, inaće se rafinerije takvog tipa u svijetu zatvaraju radi nedostatka sirovine, kao i zastarjele tehnologije,
jako interesantno, bojim se da ima ko kompetntan u INGRI odlučiti isplativost ove investicije, to može biti jako opasno

Uz ove sve dobre vijesti, na INGRi dođe još hrpu novih vijesti koje će ju pogurati još gore.
Koliko sam gledao par dana unazad, nitko se više ne iskrcava, kao prošli tjedan, zato i možemo
još gore. Vraćamo se na zaslužene razine[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ides: ” E da me nisu ubili margin callovi, uzese mi 2/3 INGRE! Cuvajte decki ovo zlato. ” Ne mogu vjerovati, pa na čemu si toliko izgubio? Ja sam u najgorem trenutku dok je bila na 35 500 bio ca 15 % do margin calla. Stvarno mi je žao , dosta si toga iskrcao?

I ja sam na 36K bio 10 % do calla ali od tri margina u ovaj sa 100 % Ingrama sam bio najsigurniji da neće ići do calla – ulaz ljetos na 38,5 K .
Samo da nije ugodno -nije

45 907 kn

Bilo bi dobo da se odma u prvih pola sata zblokira, da može do kraja dana otić bar na oko 50 000 kn![cool]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

45 907 kn Bilo bi dobo da se odma u prvih pola sata zblokira, da može do kraja dana otić bar na oko 50 000 kn![cool]

HAUG BLJEDOLIKI !

Ovo je interesantno. Seebiz- Hrvatska kompanija još čeka rezultate tri natječaja za gradnju cesta u Makedoniji, a u svjetlu pojačane izvozne kampanje hrvatskih građevinara zanimljivo je da upravo Mavrovo ima licencu za obavljanje poslova u visokogradnji i niskogradnji u Rusiji. S obzirom da iz Ingre najavljuju mogućnost sudjelovanja u velikom građevinskom pothvatu u Sočiju za pripreme Olimpijskih igara, nije slučajno njihovo zanimanje za Mavrovo. [rolleyes]

Trenutno se o najvećoj potencijalnoj investiciji poduzeća još ne govori u javnosti. Prošlog ljeta sam vam napisao -zaboravite tadašnje procjene rasta, Igor vam je to neki dan potvrdio. Tamo negdje prije ljeta ove godine – nadam se da će se zamišljeno i ostvariti – a ja vas možda pozdraviti sa kakvim novim najavama.
[rolleyes][rolleyes][rolleyes]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Najnevjerovatnije je činjenica, da na ovom forumu još uvijek dođe neki tip, i kaže da Ingra ne vrijedi, usprkos tome da evo, do 3 mj o.og. imaju dovorene poslove koije nose prihod u visini 1.5 prošlogodišnjih. Nevjerojatno je kako su neki ignorantni i slijepi. Viđam to u svom poslu svakodnevno,

45 907 kn Bilo bi dobo da se odma u prvih pola sata zblokira, da može do kraja dana otić bar na oko 50 000 kn![cool]

Takav scenario bi mogao biti prije GFI-a, a i za skupštinu danas ćemo vidjeti kaj je bilo.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close